Zzzzz

Fan vad jag aldrig mer vill flytta. Älsklingen står och målar om en vägg som var "förstörd" av en väggmålning som de som flyttar in inte ville ha.. Min duktiga finis! Imorrn 08:00 flyttar vi ner till våran lya. Kl 9 kommer flytthjälpen i form av syster tessi, hennes sambo och kanske hans kusin från usa.
Jag är seeeg, har massor att göra i den här lägenheten!


Flytt!

På lördag flyttar vi till en 4:a i samma port som vi bor i nu! Längst ner med markterass. Kommer bli sååå bra! Båda barnen kommer att vara hos farmor och farfar fredag-söndag. Hur ska jag klara mig?!?! Mina små skruttungar!


Onsdagens träning

-20 min trappmaskin
-20 min crosstrainer intervall
-styrketräning lår och rumpa

Känns väldigt bra..


Lchf dag 2

Har gått bra. Har svårt att vänja mig vid att vara mätt en hel dag bara, känns märkligt. Och fettet, det går ju rättså bra iaf. Inte en enda makaron eller potatis har jag käkat! Vågen visar väl ingen radikal förändring, vilket jag är glad för då jag är så rädd för att gå upp en massa kilon!
Nej.. Jag är fan trött.. Imorrn är det dagislämning, BVC med lillskrott, träffa någon om hon minns;), packa ner ännu mer saker inför flytten, städa ur skåp m.m...zzzzzz


Måndagens träning och LCHF

-15 min trappmaskin
-30 min crosstrainer

Sen kan jag ju även tillägga att böngrytan ligger där den passar bäst, inte i min mage utan i soporna.. Dubbla plastpåsar. Ryser bara jag tänker på den. Men idag, startade jag någonting som jag är så totalt emot. Men efter att hört folks framgångar, viktras, må-bra-aha-upplevelser, energifulla and so on and so on.. Så kan jag inte annat än att testa. Lchf! Kan man bli smal utan att vara hungrig, få äta smör, beasås, goda röror och gratänger, få mer energi och bli fräschare.. Ja ni hör ju, det låter ju FÖR bra för att vara sant, så nog måste jag väl testa. Trots att det går emot allt det som är förknippat med sundhet och viktnedgång i mitt huvud. Jag vill gå ner snabbare, få en skjuts. Och det jag gör nu går för sakta, tycker jag nu, och jag är hungrig... Jämt!
Så idag var dag 1 med Lchf. Det blir en lite knepig infasning och jag får ångest av allt fettigt! Är livrädd att jag ska lägga på mig en massa kilon första veckorna, jag har kämpat så hårt för att se ut som jag gör idag, och varje litet hekto som försvunnit har jag slitit för att bli av med.. Många långa timmar på gymmet vill jag lova. Åt hyffsat med fett idag ändå. Men man får nästan tvinga i sig! Inte nåt enda icke-lchffigt har nuddat min mun! Mer update om detta vid annat tillfälle. Wish me luck och håll era tummar och tår att kilona inte smyger sig på, för helt ärligt så tror jag inte att jag orkar det...


Träningen vecka 42:

Träningen vecka 42:

Måndag - Visst tränade jag, men kommer inte ihåg vad;)
Tisdag - 45 min crosstrainer (-650 kcal) ? min Styrketräning, biceps och triceps
Onsdag - Vila
Torsdag - 15 min trappmaskin, Styrketräning ben och rumpa, 25 min crosstrainer
Fredag - 20 min trappmaskin, Styrketräning övre rygg och nedre, 15 min crosstrainer
Lördag - Rännt runt på IKEA, 35 minuters PW/intervall löpning på kvällen 
Söndag - Hemmaträning: 35 min armar med fri vikt, armhävningar från pilatesbollen och magövningar
Resultat: Väldigt nära ännu ett delmål.. -1,2kg

Middle of nowhere...

Såhär mycket skog vet jag inte när jag såg sist. Och det dröjer ett tag innan jag vill se det igen. Dont ask. Jag vill hem!


Detoxen och gayporr

Sen kan jag tillägga att jag är världens kanske sämsta detoxare.. Jag käkar ju grytan, men tyvärr ersätter den bara 1-2 mål om dagen och igår slank det fan ner lite godis i magen. Och det var SÅ värt det(!) hade jag varit lite fetare hade jag kanske haft bättre disciplin, eller inte. Kollade film igår och då måste man ju snaska på någonting.

"Brokeback Mountain" såg jag.. Ja ni vet den där filmen där Heath Ledger och Jake jyllenhall är bögar. Var lite märkligt att se den där första sexscenen.. Kändes lite våldtäkt först, men så var ju inte fallet.. Men jag tyckte det var en bra film, men lite dyster och sorgsen. Kunde de inte bara flytta ihop och leva ett gayliv tillsammans liksom.. Hade gjort mig gladare:) Och säkerligen deras karaktärer i filmen också. Sen blir det lite extra dystert att se filmen när man vet att den ena huvudrollen tragiskt nog inte längre lever..

Jaja, har en bebis här brevid som vill upp och är grinig. Mr crappypants kanske har en present i blöjan till mamsen.. Bäst att kolla!


Torsdagens och fredagens träning

Torsdag
15 min trappmaskin
Styrketräning ben och rumpa
25 min crosstrainer

Fredag
20 min trappmaskin
Styrketräning övre rygg och nedre
15 min crosstrainer


Min man

Han är så fin:) var bara det jag hade på hjärtat såhär kl. 00:00 natten till fredag. Puss på rej älskling, "vi är som bitar i ett pussel".. "you and me". Du förstår vad jag menar gubben. Jag älskar dig!

Nä, jag är helt slut. Godnatt!


Detox dag 1

Har gjort böngryta, en massa böngryta. Egentligen så är det av mungbönor som man ska göra denna gryta avsedd för detox, men eftersom det inte fanns på varken vårat Ica, Coop el Hemköp så kokade jag grytan på kidneybönor och svarta bönor. Sen har man en del kryddor i, en väldigt massa vitlök, ingefära och lök m.m. Det ser ut som bajs, det färdiga resultatet, smakar ok, det är bara att inhalera fort, bli tillräckligt mätt och se väldigt glad ut. Behöver detoxa mig då mitt sötsug inte är att leka med på kvällarna. Så nu kör vi! Tappar jag några extrakilon är det mycket välkommet. Nu jäklar! Dag 1 idag alltså!


Soffan

Ena divanen är uppackad och används som soffa här hemma fram tills flytten. De andra två delarna är inpackade och står uppallade längs väggen. Både jag och erik är supernöjda med färg särt, som är en ljus beige/gråmelerad, och även med sittkomforten, mjuk och skön och lätt att fluffa till ryggkuddarna.

Svar till Rosie: du undrade vart vi köpt soffan, www.sofformedmera.se, dom har sitt lager i flempan. Och tilloch med din stora familj får nog plats i en sånhär. Modellen heter "Utö divansoffa" och kostar nästan gratis, 10.000 kr!:) kram


Jäser

Önskar att jag kunde sitta och säga att jag jäser i soffan framför våran snygga nya tv. Men det kan jag inte. Soffan är såld och jag sitter insvept i Eriks täcke i en hög med kuddar på golvet. Men tvn har vi ju såklart:) imorgon bitti kommer de och dumpar av våran fläskiga soffa med dubbla divaner. 360 cm bred är den! Älskar den redan;) och leveransen kirrade jag gratis, så vi slapp betala de där 1500 kr som det egentligen kostar:) braiga jaaaag! Nu ska vi mysa ner oss här på golvet och se ett nytt avsnitt av Terra Nova, och jag ska njuta av min sista pepsi max på ett tag framöver. Detoxen börjar lite smått redan nu.


Dagens träning, Tisdag

-45 min crosstrainer (-650 kcal)
-? min Styrketräning, biceps och triceps

Känns bra!

Färdig mössa

Mössan är klar!:) jag älskar verkligen det här tyget!


Mössa

Mössa beställd! Sys i ett av mina absoluta favvotyg! Älskar att min maskin är fungerande igen!!:)


...

Vissa borde spännas fast i en soffa. Med choklad-dropp och tvångsmatas med onyttigheter. I'm just sayin it.. vad alla tänker..


Måste bara

Dela med mig av något väldigt härligt. Idag har Max varit ledig från dagis, vilket han är varje måndag och fredag. Och hela dagen idag, har jag haft världens absolut snällaste treåring här hemma. Inomhus, ute i parken, när vi gick och handlade valde han själv lunch och bar det han skulle ha, inget tjat om någonting, ingen dramatik när vi skulle gå in. En sån himla mysig och bra dag. Han har börjat med en ny fras som han använt flitigt idag, "mamma får jag säga en sak?". Sen sa han,"men mamma, kan du lyssna nu när jag pratar med dig då?". Jag blir ju helt kär, kanske treårstrotsen börjar släppa lite på deltid så man kan få tillbaka sin übersnälla lilla pojke som delar ut pussar och kramar och inte bråkar:) men kan ju hoppas.., hihi! Min fina lilla Max!!!!<3


Blogg.se appen suger fortfarande hängpung

Tycker jag då den inte funkar i 80% av fallen då jag försöker publicera inlägg. Det gör mig irriterad deluxe och får mig att vilja göra som så många andra och flytta min blogg till en annan blogsida.... Förslag mottages!:)


Summering av förra veckans träning.

Låg VERKLIGEN på latsidan förra veckan. Pinsamt värre. Kom bara iväg tre ggr till gymmet och lyckades lägga på mig 1 kilo :-/ Jag skyller på min mens. Och ett enormt sötsug som inte gick att hejda alla ggr! Denna vecka är det nya friska tag. Funderar på en detoxkur faktiskt. Rensa slagg och tappa ett par kilo som en skjuts i rätt riktning. Har STAMPAT här UPPE på den här jäkla vikten för länge alltså!

Träningen vecka 41 blev följande:
Måndag - Crosstrainer +trappmaskin
Tisdag - Vila
Onsdag - Trappmaskin och styrketräning
Torddag - Vila
Fredag - Trappmaskin, crosstrainer och styrketräning
Lördag - Vila
Söndag - Vila

Resultat: Gått upp 1 kilo.. FETTO!




Funderade..

..På att publicera ett ganska "roligt" mail. En konversation.. Men jag gör inte det. Den här bloggen heter ju "Johannas lilla VITA". Det vita ska stå för ljus, glädje och en massa bra. Det ska det gå göra också.
I min gamla blogg hade detta otroligt retarderade mail hamnat i ett inlägg direkt. Men inte nu. Det får inte ta plats. DU får inte ta plats. Idioter får ingen plats här. Man lär sig vad som är viktigt i livet när man levt lite, när man varit med om vissa saker som har lett till att man formats till den man är i detta nu. Och då menar jag riktiga händelser, inte skit man ställt till med på eget bevåg som utvecklats till händelser som blivit sånt som format en. Sådant räknas icke. Det jag pratar om är större än så.
Ingen som kommer att förstå det här inlägget. Det är helt okej. Och det är väl positivt. "Lilla vita" var det ja.. 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, djupt andetag in, andas uuuut... Hej och hå nu är jag så jävla glad och har inte lust att ge någon en högerkrok. Not at all!

Bio och saknad

Biokvällen med syrrorna är slut sen länge. Tack vare äldsta syrran så slopade vi Friends with benefits och såg Jägarna 2 istället. Inte mig emot! Det var en väldigt bra och välgjord svensk film, bra skådespel och genomtänkt handling. Me likey! Efteråt gick vi och fikade lite och pratade. Tack för ikväll systrar! På vägen hem passade vi på att svänga förbi pappas grav. Tyst och stilla på gravplatsen kl 21 på kvällen.. Önskar att du såg oss ibland pappa. Just nu saknar jag dig sådär jättemycket så det sticker till i bröstet när jag tänker på dig, och jag ser ditt ansikte när jag blundar. Ibland känns du så nära mig. Ibland känns det som om jag kan få träffa dig om jag önskar tillräckligt mycket. Dumma idéer man får, eller hur? Ren desperation och en slags försvarsmekanism kanske, det är jobbigt att tänka på det omöjliga, därför inbillar man sig kanske möjligheter, om än omöjliga möjligheter. Bara för att det ibland ska kännas lättare, trots att det egentligen inte är det. Saknaden blir inte lättare, den kommer bara i ännu större vågor när den väl gör sig påmind. Vågorna av saknad som i början var stora tsunamivågor har nu uppnått en höjd så hög som en 300-våningsskyskrapa, det är inte kul när de kommer. Ibland blir det svårt att andas och tårarna rinner som floder ner för kinderna, ibland biter man ihop, rädd att någon ska se saknaden som känns som om den står inristad i pannan.
Fan pappa! Du skulle varit med ikväll och sett Jägarna 2, du hade tyckt om den! Puss och kram pappa, jag hoppas att jag får drömma om dig inatt..


Bio

I bilen på väg till heron city för att gå på bio med två av mina systrar, Tessi och Sanna. Roligt att det är den yngsta syrran som har körkort och kör, hehe!


TV på ingång!

Våran nya TV är på antågande, Erik är och hämtar den nu. En Samsung LED-tv, 55 tum! Kommer bli GRYMT att sitta i soffan och kolla på den hörni! Den gamla ligger ute på blocket för en billig peng..


BVC

Idag var jag och Tim på BVC för en längd och vikt, sköterskan ville se att han kom igen efter sin förkylning. 7,4 kilo och 69 cm! Helt klart godkänt! Min lilla rullebulle! Den 15:e november blir det 8 månaderskoll. Så stor kille ju!!!!


Blogg.se appen

Suger ju!!! Inlägget som nyss publicerades skulle egentligen publiceras i måndags. Snyggt.. Morr..


Skönigt!

I förrgår var en skön dag! En dag där jag kunde få vila öronen. Blev lite crosstrainer på gymmet På förmiddagen. Sov till kl 9:30 gjorde jag minsann också (älskar dig Erik:)
Sen kom lillasyster Tessi och plockade upp mig i sin lilla fårrd! Vi hämtade upp storebror Kenneth och hans sambo Eva och begav oss ut i stora svampskogen, hela typ 4 kilometer bort, Balingsnäs. Där traskade vi runt, klättrade i barrskogen, klafsade runt bland sumpmark.. Och vi hittade massvis med trattkantareller, fick en halv icapåse var cirka. Tessi hittade några vanliga kantareller och fick stohetsvansinne och trodde att hon var svampexpert efter det.
Efteråt drog och och tessi och köpte pizza och sallad på karavan i Årsta, där de för övrigt har en vitlökssås som är så satans god att jag skulle kunna bada i den.. Mmmmh! Matorgasm (ja ja, once a porky always a porky) vi tog m oss maten och åkte hem till lilla mamma och var där en bra stund. Sen fick jag åka hem, till min fina lilla familj.. Utvilad och med laddade batterier. Känns lyxigt. Fick en varm och go bebis i famnen och allt kändes så bra! Han somnade i min famn. Sen började jag och Erik se en ny omtalad serie som precis börjat sändas i USA, Tera Nova heter den. Tre avsnitt in så kan jag säga att jag gillar den. Inte lika mkt som greys och desperate, men sevärd helt klart!

Btw, 26:e november är det girls night i våran nya crib! Be there. Vin, ljus, drinkar, utgång! Yeah! All in!


Imorgon är dagen

Då jag tänker ta mig tid och bara vara MIG. Jag ska vila mitt trötta huvud, riva loss med ett tungt pass på gymmet. Jag ska göra vad JAG vill imorgon. Jag känner att jag behöver det. För herregud vilken dag det var idag! Sen tror jag att jag har..ehm..LIIITE..men bara LIIIITE PMS. Herregud. Känslorna utanpå. Tittade på tv3 play idag, på den där dokumentärserien som Renee Nyberg är programledare för, som handlar om ofrivilligt barnlösa.
Jag satt och blinkade bort tårarna när man fick se det gotländska paret träffa sin dotter från Vietnam för första gången. Vad fint! Snobbparet från djursholm vet jag inte om jag ger så mycket för, dom verkade så.. likgiltiga? Men det kanske de inte var, det blev bara en sån kontrast mot det varma gotländska paret som grät av lycka när de såg bilder på sin dotter. PMS var det ja.. suck.. Sötsuget är helt enormt också bör tilläggas...
Längtar väldigt mycket tills imorgon. Mami is leaving the house! Fo sho!

Ahh!

Pms.. är så skönt att slippa skiten när man typ är gravid.. svajjigt värre i nuläget.. Känner mig så jävla.. GAMMAL ibland. Känns som om jag har åldrats 50 år de senaste 6-7 åren.. Sen studenten.. Kollar på gamla bilder av mig själv och bara längtar tillbaka (till vissa saker), absolut inte allt.. men vissa saker.. Den jäkla solrynkan som går över pannan till exempel.. man var brun och snygg förr, men fan inte värt strecket som det orsakat mitt i pannan.. "sprut sprut".. fan vad ytlig och gnällig jag låter nu. Jag är inte ytlig.. gnällig kan jag väl hålla med om.. ÄH, fan jag kanske visst är ytlig.. till en viss del. När det gäller mig själv. PMS skrev jag att jag hade också va? Och ett enormt sötsug? Herregud, begrav mig.

Bjuder på lite Johanna-historia från förr! Gråter en skvätt när jag ser tjejerna på bilderna. Vad hände och VARFÖR vill ni inte se lika snygga ut längre flickor? Buuuuuuuuuööööööäääääh! Äh. Jag lägger ner för ikväll. Fet känner jag mig fan också! Svullen..


Jag 2004, någon månad innan studenten!



2004 också, efter studenten



2004 också...



2007, någon månad innan jag blev gravid med Max



Blä!

Idag är jag ingen bra mamma känner jag. Bajs o skit! Max är otroligt påfrestande och river hela hemmet, så vi gör som han vill och går ut. Då sitter han bara och bölar och är allmänt elak mot mig i parken. Tim gnäller i vagnen samtidigt. Jag har en fruktansvärd huvudvärk och jag behöver helt klart ett break från mina små prinsar. Jag vill andas ut i ett par timmar och vara för mig själv. Bara jag.. Ensam.


Busy!

Blir bara en träningsupdate idag, mycket att stå i med flytten och allt!

Dagens träning:
-30 min crosstrainer (-465 kcal)
-10 min trappmaskin (-107 kcal)

Igår var det vilodag, ser ut som om det kanske blir en vilodag imorrn med då erik ska ut och svira efter jobbet! Om det inte finns nån frivillig att passa två små troll;)


Läste en blogg nyss..

..Som fick mig väldigt glad! Jag sitter här och har gåshud över hela kroppen. För jag kan relatera till en del av känslorna som hon antagligen har just nu. Kanske inte alla, då hennes "läge" har varit lite annat än mitt eget i dessa sammanhang.. Hon har kämpat hårdare, väntat längre och längtat till 1000. Mer än vad som är mänskligt att behöva längta. Men vissa känslor tror jag mig ändå är de samma, anatgligen går hon som i en bubbla och måste nypa sig mellan varven för att fatta att det är sant. Så mycket tankar säkerligen. Om framtiden. Osäkerhet och oro blandas i en galen mix av enorm glädje som man i ena sekunden bara vill vråla ut till alla det högsta man kan, och i nästa sekund vill man bära på denna speciella hemlighet så länge som det bara går för att man är så rädd så rädd för att förlora det lilla värdefulla som gror. Det lilla som är värt mer än alla pengar du någonsin kan tänka dig.
Vilken resa alltså. Blir pirrig när jag tänker att det någon gång i framtiden kanske, förhoppningsvis är min tur igen också. En önskan. En dröm. Man får inte ta något för givet. Men idag går tankarna och alla lyckönskningar helt till dig.

Grattis L! Verkligen stoooort jätte-mega-bamse grattis till dig! Jag håller tummarna hårt, hårt!


"Inför licens för farliga hundar"

FP tycker att man ska införa licens för att äga "farliga" hundar.. Bara rubriken får en ju att fundera, alltså..
VARFÖR vill någon äga en "farlig" hund?! OCH... Jag bara undrar: VILKA ska få betala för att folk så promt måste äga dessa farliga hundar och betala för en enhet som utfärdar dessa licenser?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13727331.ab

Ingen som känner mig kan ha undgått mitt förakt mot "kamphundar". Jag tycker inte om dessa raser. Alls.
Och det spelar för mig ingen som helst roll om du som ägare av en pitbull, amstaff eller liknande säger att:  
"Din hund är den snällaste i hela världen"
"Aldrig ens har morrat"
"är heeeelt renrasig som vilken hund som helst"
"Har skitbra psyke och alltid lyder"
"Är 100 gånger snällare än alla kärringhundar som finns ute i detta avlånga land"
"Gosar med ditt barn och är jättegööööllig och omhändertagande"
"Aldrig skulle göra en fluga förnär"
"Det är inte hunden som felet ligger hos, det är ägaren"
"Brygger kaffe till dig varje morgon och säger att den älskar dig.."


Ja men alltså ni fattar vad jag menar, jag har hört ALLT. Och visst, vissa saker kanske stämmer, absolut! men jag skulle inte chansa. Och jag vet att folk stör sig som fan på mitt förakt mot alla dessa hundraser. Jag skulle ALDRIG i hela mitt liv äga en hund som jag VET, hur snäll den än är, KAN förvandlas till ett hot och döda mitt barn eller mig med några enstaka bett. Dessa hundar är starka, muskulösa och rent av vapen. Jag VET att många missbrukar de här raserna och ger dem sämre rykte än vad de kanske förtjänar. Men enligt mitt tycke så har de inget i ett vanligt hem att göra. Ni som är ägare till en "kamphund" får gärna vara det, absolut, det är DITT val och jag har inget med det att göra, sålänge din hund inte kommer i närheten av mig eller mina barn, men jag måste få rätten att uttrycka min åsikt också. Och det är så här jag känner..
Mina surt förvärvade skattepengar ska inte gå till någon sorts enhet som ska finnas bara för att ge folk licens till att ha dessa hundraser. Det finns väl en anledning till att de är förbjudna i Danmark? Jag hoppas verkligen att de kommer förbjudas här med. Och hörni, hata mig hur mycket ni vill! Varsågoda. Men såhär tycker jag, och ni som undrar, jag HAR erfarenhet av dessa hundraser.


Ps. Ta inlägget som ni vill. Är jag ute efter att provocera eller väcka en tanke..? Är det här något jag sitter och tänker på ofta? -Nej nästan aldrig. Tycker jag att DIN kamphund borde avlivas? -Nej, antagligen inte. Tycker jag att  de som finns nu och är "bra i psyket" ska få finnas kvar och att all avel ska stoppas så det inte föds nya? -Ja det kanske jag är för däremot.

Forts. Svenska Hollywoodfruar

Bättre sent än aldrig.. Kollade på tv3 Play igår och såg det senaste avsnittet. Ibland undrar jag om dessa idioter faktiskt är på riktigt. Men tydligen, skrämmande att det säkert finns så många fler som är lika spåniga som de är.
Den där Agnes-Nicole.. en gammal puckad tant som tror att hon är 20, som tror att hon kan sjunga (?) NOLL självinsikt och ingen jävel talar ju om för henne hur värdelös hon faktiskt är. VIDRIG! ÄT nånting och håll tyst tant!
Och den där Isabelle Adrian, henne skulle jag sakta vilja sänka ner i världens största latrintunna. "Skulle jag vara ett djur så skulle jag nog vara ett lejon... eller det är ju en kille, det går ju inte.. en tiger då? för det är väl så det är?" Seriously! VEM tror att lejon och tiger är hane och hona och inte två enskilda djurarter!? Galet!
Och den där Gunilla... Alltså, där är ju alla kommentarer överflödiga. Hon bli kåt på varenda gubbe hon träffar, har antagligen världens klimateriebesvär för humörsvängningarna är ju riktigt grova.. och det där stackars vettskrämda spöket till barn hon drar runt på och lurar i att det kan sjunga. Herregud.

MEN.. det finns ett MEN. Jag älskar verkligen att kolla på det. Jag älskar att sitta och förfasa mig över deras dumhet, arrogans, idioti och sjuka livsåskådning. Jag älskar den här sortens trashtv och jag njuter NÄSTAN lika mycket som när jag kollar på Greys Anatomy eller på Desperate.. Nuf said! 
Puss och Kram!

Svenska Hollywood fruar

Oh My god! Update sen!


Börjar få fason

På fläsklåren och bamsevaderna! No more porky pig till sommarn! Dagens träning är avklarad:
-15 min trappmaskin (-170 kcal)
-20 min styrketräning, övre rygg, bröst och axlar
-15 min crosstrainer (-240 kcal)

Say bom bom, everybody say we-hååå, WE-HÅÅÅ!! Haha!


En bra dag

Efter att ha gått i linne och tajts en hel dag, håret i en slarvig knut, nerspydd, illaluktande, suttit i soffan med två sjuka små pojkar så kände jag för att fräscha till mig lite. Lite smink och lite plattång och vanliga kläder, och fan vad mycket bättre man mår själv! Max mår bättre, Tim mår ungefär samma. Idag är vi ute iaf, Tim fick sig en ny dress och mössa från kappahl, den är i härlig fleece, och en dag som denna är den och en mössa det enda som behövs som ytterkläder! Ha en härlig dag allihopa!


Träning!!

-15 minuter trappmaskin
-20 minuter styrketräning, biceps, triceps, nedre delen av ryggen
-20 minuter crosstrainer

Bra skit!


TÄNKER TILLBAKA...

På min möhippa.. ångest! Hahaha!


Baby foot!

Är nu hembeställt efter att ha blivit tipsad av grannen Karro! Ska bli spännande att testa och se om det håller måttet; babyfötter på bara en vecka drygt! Ska bli skönt att ge fossingarna en rejäl omgång, har velat göra det länge men inte velat tagit mig iväg till nån och göra pedikyr, då är det här 100 ggr bättre ju! Kanske hatet mot mina fula små fossingar förvandlas till kärlek!? Man kunde ju hoppas! Viktigt att ta hand om sig själv fastän man går hemma om dagarna ;) Mina söndertränade små fötter vill ha lite TLC..

Beställde från Bodystore, där hade de ganska bra pris faktiskt! http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/baby-foot



Max är lite piggare efter en dos flytande alvedon, Timtim har sträcksovit i två timmar och vaknade snorig men väldigt glad. Max busar runt med honom på golvet nu! "Asså du ska sitta där Tim" hör jag här brevid! ;)


Orolig!

Nu fick jag helt annat att tänka på, Max mår Inge bra, han somnade nyss, feber på 39 grader och har ont i huvudet och magen.. Tycker andningen är lite väl snabb.. Hoppas det bara är febern. Blir så orolig när hans andning är ansträngd, sist fick vi ligga inne i två dygn med honom och han fick andas in kortison och massa annat var tredje timme dygnet runt.. Lilla älsklingsmax.. Hoppas han vaknar piggare...


Bitterfittan..

..känns som om den är på antågande.. mycket tankar och känslor kring en del saker just nu. Borde egentligen berätta oftare vad jag känner och tänker för mina nära, men jag orkar inte.. och gör jag det så blir jag ledsen. Jag hatar att gråta. Känner mig svag då, det tycker jag inte om.
Kanske det är för att november månad närmar sig. Pappas födelsedag, fars dag och allahelgona på en och samma vecka.. Jag vet inte. Kanske är det lite störd sömn som gör sig påmind, kanske pms. Vem vet? Blev nostalgisk när jag tittade på Aladdin med Max.. kom att tänka på att sist när jag såg den filmen, då var jag tonåring, satt hemma hos min kompis i hennes vardagsrum och vi hade inget att göra.. jag hade precis träffat Erik och visste redan då att jag ville att han alltid skulle vara min.
Mest av allt så tänker jag på att jag hade pappa kvar då. Han fanns, levande och jag kunde träffa honom precis när jag ville. Vilken lyx. Som man inte ens tänkte på. Krama om honom när jag ville. Han skrattade åt mig när jag hade köpt nya kläder. Han tyckte att vissa av dom såg fåniga ut tror jag. Han hade smeknamn på många av mina kompisar, roliga smeknamn.
Jag är inte van att "få" som jag vill, jag är van att kämpa och till sist brukar det bli som jag vill. Frustrationen som jag känner över att vilja något så mycket, att vilja ha en sista kram av min pappa, att höra hans röst i telefonen.. att vilja det så mycket, och veta om att HUR mycket jag än vill och kämpar, så kommer jag ändå bara att hamna vid hans gravsten, och han kommer aldrig svara tillbaka när jag pratar.. Aldrig gorma "HALLLÅÅÅÅ!!!" när jag ropar på honom.. aldrig. Han kommer aldrig att ringa mig och fråga hur "Maxen" mår.. han kommer aldrig att få se Tim. Han hade älskat Tim.. Han hade säkert inte ens kallat honom Tim, utan kommit på nåt smeknamn.

Jag ska åka till finland, med syrrorna.. hälsa på pappas bror och syster. Åka till öarna där jag varit så många gånger när jag varit liten, ute i Åbo skärgård, pappas barndomshem. Tanken är att det ska bokas typ idag eller nåt. Jag vet inte alls hur jag kommer reagera när jag träffar pappas bror. De är så lika, utseendet, kroppspråket, rösten. Sist jag såg honom var på pappas begravning och det var som att se pappa komma gåendes mot mig. Herregud vad jag önskade av hela mitt hjärta att det var pappa. Fina, fina pappa.
 
Jag behöver verkligen höra din röst idag.. tänk om telefonen ringde och det stod "Pappa Mob"... 
Puss och kram pappa..

Hjärtan

Timtim somnade sött på sin favvoplats, Max och jag ska se Aladdin tillsammans!


Idag vill man inte vara fru K

Max vaknade inatt och hade kissat i sängen, han fick komma och sova inne hos oss. Han var jättevarm och hade frossa. Han har sovit superoroligt inatt, och nu imorse kom gårdagens middag upppå min huvudkudde och i toaletten. Tim är jätteförkyld, hostar och är gnällig. Idag vill man inte vara mig. Jag HOPPAS på att inte bli magsjuk och allmänt dålig och jag hoppas att mammas fina pojkar blir friska snart. Älsklingskillarna!

Summering av veckans träning

En riktigt usel träningsvecka har det varit den här veckan, skärpning till kommande vecka! Helt klart. Summan av kardemumman blev detta:

Måndag: Vila tror jag, minns fan inte
Tisdag: Styrketräning; bröst, biceps, triceps och axlar.
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Kvällspromenad 1 timme
Fredag: Vilodag
Lördag: crosstrainer 30 min, trappmaskin 10 min
Söndag: crosstrainer 30 min, styrketräning ben, rumpa och mage 20 min.

Sjukt nöjd att jag tar 100 pannor lätt som en plätt i benpress och att rumpmuskeln är sjukt stark den med! Wohoo! Nästa vecka kommer utmaningen, 9 kilo i hantlar vid träning av biceps!


Vem behöver p-piller?

När man har småbarn?! En treåring som vill somna med mamma eller pappa i sin säng och ligga och mysa. En snorig bebis som vaknar, kräks lite slem och envist vill somna vid mammas bröst. Tjolahopp så var söndagskvällen nästan förbi..
Vilken tur att både jag och älsklingserik är nattugglor säger jag bara(!) älskar dig Erik! Du och jag, alltid! Puss på rej finis!


På väg hemåt

En sväng till Nacka forum blev det idag, sen hämta upp lillasyster Mia, och nu hem! Max har fått infektion i ena ögat och Timtim snorar och nyser och är lite gnällig. Härlig natt som väntar med andra ord! Ska försöka komma iväg till gymmet idag för att få lite styrka och vila mina öron, 100% egotid med andra ord. Lurarna in och köra fullt ös!


Tränat!

Passade på att ta ett kort på gymmets toa efter dagens pass! Svetten är ett tydligt bevis på att jag tränat hårt! 30 min crosstrainer och 10 min trappmaskin, väldigt intrnsivt!


Rådsparken!


Kapten klänning

Min fina lilla Max. En ganska lång period nu så har har varit inne på bland annat klänningar och prinsesskronor och allt som hör till.. Det är lustigt att se hur han ena sekunden springer runt med klänning, för att nästa sekund springa runt med spindelmannendress.. Lillatokstolle!


RSS 2.0