Stödjer verkligen INTE att blogg.se har reklam på bloggen på HPV-Vaccin!

Det SKYDDAR inte mot cancer.. det skyddar mot en bråkdel av stammarna som KAN orsaka livmoderhalscancer.. Därför tycker jag INTE om att det finns reklam på blogg.se (som hamnar på min blogg) om detta vaccin.. Skulle jag ha en dotter så skulle hon ALDRIG få ta Gardasil/HPV-vaccin, det står jag fast vid lika mycket som Svininfluensavaccinet som jag aldrig lät mitt barn få (tack gode gud!!)
 
Lite läsvärda länkar till er som tycker att Gardasil verkar så "bra"..
 
http://vaccin.me/2012/01/16/gardasil-a-sad-girl-vaccinet-som-okar-risken-for-cancer/
 
http://www.lakemedelsvarlden.se/zino.aspx?articleID=5249
 
http://www.epochtimes.se/articles/2010/08/28/19826.html
 
http://www.mammormotgardasil.nu/empty_16.html
 
http://mammormotgardasil.nu/
 
http://newsvoice.se/2011/10/25/vaccination-med-gardasil-kan-ge-cancer-och-andra-biverkningar-enligt-studier/
 
http://www.vaccinationsfaran.se/
 
http://parnassen.wordpress.com/2011/10/31/sanningen-om-gardasil-vaccinet-kan-orsaka-cancer/
 
http://www.palbergstrom.com/blog/post/146-dn-sager-inte-sanningen-om-gardasil
 
http://sanevax.org/
 
 

Äntligen är det någon som orkar bry sig om kvinnokroppen!

P-piller, hormonspiraler, minipiller, p-stavar, YOU NAME IT! Har själv testat ALLT som fanns att testa, för 10(!) år sen. Två av mina tonårsår gick åt till humörsvängningar, tårar, svampinfektioner, blödningar, finnar, viktpendling (säkert mer än vad som var nödvändigt) och faktiskt till slut kunde jag inte ens ha sex. 
Ingen gyn kunde hjälpa mig, utan de sa bara att "det såg fint ut, ta lite glidmedel", inte en enda av dem föreslog att jag skulle prova att sluta med pillerna. Även fast de uppenbarligen kan förstöa slemhinnorna och göra så att man känner sig helt skinnflådd i underlivet. Jag kunde ett tag inte ens sätta mig ner utan att det sved och brände. Min största rädsla var att jag drabbats av vestibulit, för det kan ju vara svårbotat.. 
Till slut så kände jag att: "Nej! Jag kan ju ändå inte ha sex, så vad ska jag med p-piller till?!". Och på eget bevåg så slutade jag. En vecka senare så hade jag inte längre ont, ett tag senare än det så tyckte jag även att mitt humör stabiliserades märkvärt. Då tänkte jag: ALDRIG MER HORMONER!
Tills nåt år senare, en barnmorska mer eller mindre tvingade på mig en sort som var ny på marknaden.. som skulle funka på mig. Några dagar efter pillerstart var problemen tillbaka och jag slutade på en gång.
Sen DESS, pillerfri, lycklig och mig själv. Och NEJ, jag har aldrig behövt göra en abort eller blivit oönskat gravid. 
Alla våra tre graviditeter är planerade och välkomna :-)
Tycker det är så jävla bra att faktiskt NÅGON bryr sig om kvinnor och kvinnokroppen. Varför ska vi stå ut med en massa skit och biverkningar som ingen orkar forska fram förbättringar på. Läs artikeln HÄR!
 
 

Tårta

Bakat tårta till grannens 5-åring:) imorgon vankas det kalas, och jag tror och hoppas att tårtan blev god.
Fyllning:
Hallonsylt
Hallongrädde
Mosad banan
Gräddkräm (vispgrädde och vaniljkräm)

Bottnarna har jag bakat och de är vaniljbottnar. Spacklad med gräddkräm och täckt med sugarpaste. Dekorerad med marängsmörkräm och sugarpaste.

Det KAN ju inte bli äckligt?! ;)


Mina korvar

Idag blev det till att "dega" för att försöka få ett lugn under tiden som middagen förbereddes.


Brunett

Jo det var så sant! I lördags blev jag brunett! Ögonbrynen och fransarna blev mörkare också:)


Vecka 22

Det växer så det knakar. Bebisen är väldigt livlig krabat. Igår sparkade den runt så det syntes utanpå magen. Erik såg också:) 28:e är det dags för ultraljud. Vi vet redan könet, men vill säkerhetsställa beskedet vi fått då Erik inte var med och då jag själv inte såg. Inte samarbetsvillig bebbe alls..


Uppdateringsproblem

Haft problem att uppdatera bloggen från mobilen i snart en vecka.. Appen nyinstallerad och nu funkar det på något magiskt vis.


Blodtrycksmanchett

Köpt på vårdväskan.se! I love it. Mitt nya intresse här hemma. Ta blodtrycket på de som kommer förbi;)


BREAKING DAWN PART II

Nu sitter jag med min syster Tessi och med Sara och ska ÄNTLIGEN få se den. Som jag längtat. Har väldigt höga förväntingar! Lite vemododigt är det kanske att Twilightsagan nått sitt slut.

Aktiv bebis

Inte lika aktiv mamma.
Idag går jag in i vecka 22 (21+0) och jag känner hur bebisen sparkar runt i magen flera gånger om dagen, det känns även väldigt bra på utsidan nu. Det kan man väl aldrig tröttna på?? :-D
Igår vad jag hos barnmorskan och fick moderskapsintyg, hon skickade remiss till sjukhuset så de kan boka in mitt kejsarsnittsdatum, lyssnade på litens hjärta (148 slag/min) och mätte SF-måttet som var på 23 cm.
 
Får väl göra något slags blogg-marathon med inlägg om senaste tiden idag. Har ju som sagt inte varit så aktiv här inne.. inte för att jag är särskilt aktiv någon annanstans heller för den delen ;)
 

RSS 2.0