GREKLAND!

Idag kl 17:30 lyfter vårat plan från Arlanda! Grekland here we come i en vecka!!! En veckas lyx, sol bad och all inclusive! Ha det fint här hemma i Sverige :)

BILDER FRÅN BRÖLLOPET!

Bjuder på lite bilder från bröllopsdagen!
2010-07-28 ett decenium tillsammans!


















Dålig update, jag vet!

Kommer väl spotta ut fler blogginlägg snart, tror jag(?)

Whats new? Nja, same old same old....eller..?
Min pappa finns inte längre och det är fortfarande jättejobbigt och sorgen är lika tung än. Väntar på att han ska ringa, men det kommer han ju aldrig att göra.. Begravningen var vacker (kan man säga så?). Det var den iaf. Vi la alla rosor på kistan medans "My heart will go on" spelades på orgeln.. Hoppas du sover gott nu pappa, du är föralltid älskad och saknad. Max frågar ofta efter sin "mopha" och förra veckan trodde han att han såg dig när vi satt i stan och åt.. han är så liten men ändå förstår han att något är så fruktansvärt fel. Jag blir både glad och sorgsen varje gång han säger "mopha". Jag ska göra allt för att min pappas minne ska leva vidare, ljuset har inte slocknat, det kommer det aldrig att göra.

Vad mer har hänt då?
Jag och Erik har gift oss, det blev ett perfekt bröllop och nu är jag fru K och det känns bra. Det var en lycklig och glad dag och pappa fanns hos mig hela dagen, som alla andra dagar, men just då lite extra.. som sagt, tvära kast: glädje, sorg, skratt, gråt, allvar...! Mer då??

MAX SKA BLI STOREBROR! Ja här ligger vi inte på latsidan.. ALLT händer verkligen samtidigt. Bra eller dåligt? Jag tycker att en här bebisen som ligger i min mage just nu är ett skänk från ovan, kanske från min pappa? En bröllopspresent för att lysa upp vår framtid? Vad vet jag, bara så jag tror. Ett liv släcks och ett annat tänds, så är livet, det får man lära sig. Men det är inte alltid lätt att leva med allt man lär, vissa saker tär något otroligt på en.

Nu ska jag lägga mig i min säng, och lukta på min söta lilla unge som redan ligger däri och sover..

RSS 2.0