Dålig update!

Jaja som vanligt! men jag har skaffat mig EN TILL blogg! En blogg där jag endast skriver om cambridgekuren och om min viktminskning! Ni som vill ha adressen får snällt be om den ;)

Frossa frossa frossaaaaaaa

Idag har jag svullat lite.. imorrn vet jag att det är kört för min del. Pust! har lite nervositetsångest! Jag vill så jättegärna att det ska gå bra och kilona ska börja trilla! Jag behöver det. Har dock inte gått upp dom kilona jag gick ner nu när jag tränade o var så duktig, det är minus 5 kg ungefär. Känns bra! :)


Cambridge

Idag ska jag på mitt första fettomöte! Jag och Mia ska in till hennes Cambridge-kontakt och jag ska ÄNTLIGEN få köpa hem mina älskade pulver! Nu KÖR vi! Hade skaffat mig en egen Cambridgekontakt här i Huddinge, men hon strulade alltför mycket och hade inte tid, så då är det ju tur att Mia lånar ut sin ;)
Jag ska köra ren kur i 1-3 veckor sen kombinerad kur därefter, när man dricker/äter ren kur går man ner 1,5-4 kg/vecka. Inte illa, hoppas jag klarar det. Kommer uppdatera hur det går antingen i den här bloggen eller min tjockisblogg. Tjockisbloggen kanske jag håller hemlig ett tag till, vill helst inte att "alla" ska veta min vikt än så länge..




The stoning of Soraya m

Det är en film som jag tycker att alla ska se. The stoning of Soraya m.

Historien baseras på verkliga händelser i en iransk bergsby för 23 år sedan. Franske journalisten Freidoune Sahebjam är på genomfärd då hans bil får motorstopp. När han tvingas fördriva eftermiddagen byn får han höra hi­storien om Soraya M. Det går åtta år och så 1994 ger Sahebjam ut boken ”The Stoning of Soraya M” som blir en bästsäljare. Fjorton år senare blir boken film.


Jag har gjort en ny upptäckt

Men hjälp av fyndomanen eller LINN. Man kan ju förtusan se Grey's GRATIS på nätet, streamat! Hur kalas är inte det? Jo det är väldigt kalas, så kalas att jag ska lägga mig och glutta nu i denna sekund! Tack Linn;) 

Enda nackdelen är att det just för tillfället tog ett tag att buffra, men så värt det! Over 'n out!

Hemma

Hemma idag med. Huvudvääärk. Men imorrn blir det jobba av.
Kom hem för en stund sen efter att han hämtat lillskrot på dagis! Finns inget härligare än att höra hans lilla röst tjuta "MAMMA" när man kliver innanför därren på dagis. Man blir så glad! Sötboll!

Igår kom vimplarna till Max rum! Idag ska dom sättas upp, såååå snyggt. kanske kommer en bild senare på dem. Beställde dom för övrigt av: http://hem.bredband.net/BellaStellas/ jag blev jättenöjd! hon har sytt dom superbra!


Nu ska jag och Max leka en stund innan pappa Erik kommer hem! :) eller först blir det nog till att byta den där bajsblöjan som jag hör att han jobbar på här bakom mig, haha!





Huvudvärk

Sån fruktansvärd hemsk huvudvärk. Igår var jag tvungen att gå hem ifrån jobbet. Jag kunde inte höra ett enda till "fröööööken". Inte sjysst mot barnen att vara på jobbet när man inte kan vara fullt närvarande. Det kändes som om mitt huvud skulle gå sönder i tusen bitar och det bara pulserade mellan tinningarna. Är hemma idag med för det har ännu inte släppt. Ipren heter numera min bästa vän ;)

Max är på dagis och röjer, han sken upp som en sol när jag sa att vi skulle gå dit idag, han grät inte ens när jag gick, han följde med fröken och satte sig vid frukostbordet och vinkade till mig. Det kändes SÅ skönt! Min duktiga stora kille!

Har shoppat lite för ett ta sen, en butik som ligger nere i Huddinge centrum där de säljer fina (läs dyra) barnkläder ska läggas ner och hade total utförsäljning, då måste man såklart passa på. En hoodie till Max och en söt body, även en träbokstav, ett "M" till Max nya fina rum blev det! :)






Dom här flyttade in i Max lilla garderob ;)


Jag är såååå dålig!

På att uppdatera... och att leta efter saker jag tappat bort... och att äta nyttigt, ja eller för tillfället.
Vi har hur som helst flytta nu och IDAG har vi internet. Typ inget är upppackat men vi har snart målat klart! Bilder på våran härliga lya kommer så fort allt finns på plats! En kort beskrivning kan ni få: Luftig, öppen planlösning, 3,50m i takhöjd, ljus och fräsch!  ;)

Lillemannen har fått förkyldningsastma också, såhär lagom lägligt. Nu är han bättre dock så imorgon väntar dagis för honom.. ja och dagis för mig med. Lovely!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!!!




RSS 2.0