Min möhippa....!!!

..ägde rum igår! Chokladmassage och ansiktsbehandling, överraskningsfest när vi återvände hem med bubbel, ost och jordgubbar, tillfixning och sminkning!! :) ögonbindel och taxifärd till stan, manlig strippa, thaiboats lilla viprum och sjukt god mat, utgång och en maaaaassa oförskämt goda mojitos med passion, annan smaskig dryck, kvällen avslutades med kopiösa mängder hamburgare på mcdonads och sen skjuts hem och en tokdäckad blivande brud nedbäddad på soffan! TACK!
Bilder kommer! ;) så fort folk har skickat dem till mig. Jag hade ingen egen kamera men med hela kvällen fanns det 3-4 kameror varav lillsyrrans systemkamera som säkert har fångat en och annan smaskig bild ;) TACK alla fina för en fantastisk dag/kväll/natt!!!

Katrin Zytomierska

så blev hon morsa till slut. Katrin.. 

Min vikt och SHOPPING!

Idag ställde jag mig på vågen. Sen jag började med cambridgekuren har jag gått ner, håll i er nu: 12,4 kg! Allt som allt sen jag började träna i vintras o så så har jag gått ner 20 kilo ca! det känns sååå bra! och är inte illa pinkat för en tjej som var helt övertygad om att jag ALDRIG skulle klara av att gå ner i vikt!! Nu har jag 10 kilo till som ska bort bort BORT! Så NU köööör vi! allt som trillar av därefter är kilon av fåfänga ;)
Idag har jag ätit liite tacos och jordgubbar med mjölk! Mums!

En heldag i stan blev det med min underbara lilla familj! Max fick ÄNNU mer sommarkläder: röda snygga chinos, ett par shorts, fler piké tröjor, ett rosa linne och ett par sandaler som han kan springa i! Har shoppat mkt nytt åt honom nu när det blev sommar sådär pang bom! En rosa piké har även fått flyttat in i Max garderob! ;) Erik köpte snygga shorts, lite finare, som chinos och ett par skor, jag fick ett par nya gladiatorsandaler, weeeei! Svarta tog jag den här gången! Snygga vaaa?? ;)


Min blogg är värd.. inte så många kronor! haha

min lilla fattigmansblogg ;)Gå in och kolla vad DIN blogg är värd på: http://bloggvarde.se/


Mammahatet

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7129745.ab

Helt ärligt... kan inte folk börja hata våldtäktsmän/mördare/tjuvar och andra skrurkar istället för att ge sig på mammor, kvinnor som fött barn med kropparna sprängfyllda av hormoner och som dessutom kanske redan känner sig missplacerade och obekväma vart de än rör sig, man behöver inget hat, believe me. Kan inte jag få gå på stan en dag med min barnvagn utan att folk ska hata mig, mitt feta arsle och mitt barn. Hata oss bara för att vi finns. Jävla värdelöst. Värdelösa människor som ens orkar lägga sin energi på att hata MIG, för att jag finns. Om ingen födde barn så skulle liksom våran existens försvinna. Ingen som förstår det? Och bara för att jag ibland rör mig på stan betyder det inte att jag gör det VARJE dag, ofta är det en ren jävla PLÅGA att vara i stan och besöken blir alltmer sällan. INGEN håller upp dörren åt en, man får ingen hjälp på och av tågen med trappor, i rulltrappan KASTAR sig folk över vagnen för att hinna före, när man ska igenom dom här barnvagnsspärrarna får man stå och vänta hur länge som helst för att folk VÄGRAR gå igenom de vanliga spärrarna på utvägen. Och folk har mage att hata MAMMORNA? Seriöst. 
Många mammor kanske inte ser så jävla muntra ut när de är i stan med sina barnvagnar, jag ska berätta VARFÖR: Antagligen hade man ett ärende i stan, ett ärende som var tvunget att göras i stan för annars hade man valt att åka till nåt centrum i förorten och uträtta det, eller nån kompis som propsar på att man ska ses i stan, antagligen var det så länge sen man var i stan att man glömt hur jävla fucked up stockholmarna är i sitt tänk gentemot småbarnsmammor, osv osv, jag kan hitta typ 100 anlendingar till att INTE åka till stan men när det har gått en tid sen man var i stan så tänker man "åh, kan vara mysigt", men sekunden då man ska av tåghelvetet och folk kastar sig som pirayor över vagnen så har jag ångrat mig och kommer PRECIS ihåg VARÖR jag aldrig åker till stan. Men iallafall, man är i stan, och varför ser mammorna i stan så arga ut för? varför KÖR de på folks hälsar med barnvagnarna och ser ut som om de tror att de ÄGER trottoarerna??? Hur skulle du reagera om ingen mötte dig med respekt? Om du får arga blickar? du behöver inte gjort nåt fel och barnet kan sitta tyst och fint i vagnen, MEN ÄNDÅ får du onda ögon efter dig. Hur skulle du känna om du känner att varannan människa du möter vill dig och ditt barn illa? Om du inte är välkommen på fiken eller ens uteserveringar för att vagnen innebär en BRANDRISK, UTOMHUS? eller för att det inte "finns plats" eller för att du helt enkelt har ett bar och sånna ogillas.. Eller om folk slänger sig raklånga över ditt barn som sitter fint i barnvagnen, bara för att de SKA förbi, eller folk som inte har vett att flytta på sig från barnvagnsplatserna på bussen eller tåget, så du får stå i gången så andra människor blir ÄNNU argare för att du står iväääägen.. Skulle du se GLAD ut om det enda du möttes av var rent förakt och HAT? 

Man blir arg och uppgiven. Och ja, då kanske det ser ut som om man tror att man äger hela trottoaren. Men för mig är det inte trottoaren det är snack om. Det är min FLYKTVÄG ifrån den här barnhatande miserabla stan! Man lägger benen på ryggen och bara längtar efter att vara på säker mark igen.. när jag kliver av på Huddinge station är jag i min säkra bubbla, när jag spatserar upp emot mitt alskade område så är jag lycklig och det är en sån BEFRIELSE!




GLÖMDE...

JAG KOM IN på usk-utbildningen som jag sökt till!!!! den 31 maj påbörjar jag den första teminen av tre!!!! Känns Så jävla bra!!!!!

Dag på stan

En härlig dag på stan idag, denna soliga och sköna semesterdag! Jag och Max träffade Sanna i kungsan! Mycket trevligt och det var kul att äntligen få se den lilla maggen!! :)

Status just nu: ångest för att jag käkat en räksallad och lite smågodis till efterrätt! men vafaaaaaaan, det är ju "fredag" nu, långledigt! Imorrn blir det morgonpromenad igen! :)

Mår så bra

SEMESTER idag och Max och jag har kommit hem efter en 50 minuter svettig morgonpromenad!

Mätte min midja idag, bara för att... 21 CM smalare har jag blivit, känns ju så JÄVLA bra!

e-Bay är GRYMT!! :)

En nyförälskad Johanna som bloggar idag. Jag älskar allt idag! Min unge, min blivande man OCH e-Bay!!! ;)


Idag kom mina läppstift från NYX som jag köpt på e-bay. Nya såklart! Så GLAD blev jag. Valde rosa och hudfärger och jag är KÄR! Sjukt billigt, man får välja 6 stycken läppstift i vilka färger man vill för ca 110kr och då är det frakt inräknat. Tog ungefär en vecka att få hem dem då säljaren bodde i USA, men väntar man på nått gott så.. Hett tips för den som vill ha fina läppar i sommar men inte har den fetaste plånkan ;)

Förra veckan fick jag hem min bugaboofilt, också köpt på e-bay! Klarblå köpte jag och den är så snygg, Max älskar den, nej jag skoja bara, JAG älskar den och Max bryr sig inte vilken filt han har ;) MEN Ca 200kr ink frakt!



Jag har verkligen

världens bästa liv! Jag tycker det! Jag är SÅ lycklig! 3 hg ifrån att spräcka en till 10-a och massa annat kul som händer! YEAY!

Hej hopp!

Ringen är nu beställd!!!! :) Beställde en lite mindre storlek än vad jag har nu, för det går ju framåt om man säger så. nu är jag 4 hg ifrån ett av mina största delmål hittills! Minus mer än 10 kilo sen jag började med cambridgekuren! Känner mig SNYGG! Finally!

En förväntan har kommit över mig. EN pirripirrkänsla. Är så lycklig! Älskar min fina lilla familj!!! :)

RSS 2.0