Ring ring!!



Som en blandning av de här två kommer min vigselring att se ut! En vacker solitärring! Vitt guld har jag bestämt mig för att ha. Det är så fint med vitt guld och diamanter!! Jag som inte ens skulle ha nån diamant från början och nu är jag helt såld på riktiga prinsessringar! 
Och våra förlovningsringar som är i vanligt gult guld kommer vi att smälta ner till Eriks nya vigselring. Han behöver en tjockare ring som verkligen håller och vi har tittat ut en jättefin till honom också! Så första året kommer jag "bara" att ha EN ring, men senare, kanske till 1 eller 2-årsbröllopsdagen så kanske det hamnar en tjusig alliansring på samma finger och gör lilla solitären sällskap, av vitt guld den med, såklart, med många små diamanter på :) Kanske som den nedan? ;)






Härligt!

Kan bara säga att vägningarna numera är en fröjd! Känns kalas. Snart har jag spräckt en ny gräns och har bara några få kilon kvar tills jag väger som jag gjorde när jag blev gravid med Max!!!! SÅÅÅ HÄRLIGT!!!


VINNAREN AV LUNDMYRTRÖJAN!

Vinnaren har korats och LINDA vinner den snygga Lundmyrtröjan från www.pingpongbarnklader.se till sin lilla tjej! En mysig tröja efter allt elände som ni är med om tycker jag att ni ska ha! Ett Lundmyr plagg, MINST borde alla söta små barn få ha i sina minigarderober!

Grattis Linda! Hoppas oturen vänder nu!

Tack alla ni andra som var med och tävlade, får se om jag lottar ut fler saker i framtiden, hoppas på det! :)



Retuscherad Britney Spears - BUT WHY?

Varför ska man behöva retuschera en sån vacker kvinna?? Tycker hon ser skitsnygg up på den riktiga bilden. På den omgjorda bilden så ser man ju att den är superfixad. Lite småfläckiga ben, en midja som inte går helt rakt och rynkor i hälen, det är väl inget konstigt, snarare naturligt. Grym kropp, kvinnan har burit TVÅ barn i den där kroppen! Min kropp är sabbad efter ETT barn!





Originalet nedan och den omgjorda bilden ovan.




Bilder lånade från aftonbladet..


TÄVLING!!!! :)

Tävla om att vinna en söt munkjacka från www.pingpongbarnklader.se !



(klicka på bilden för att komma direkt till sidan där tröjan finns för att se storlekar!)

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här i bloggen och skriva varför just DU ska vinna tröjan! Glöm inte att skriva vilken storlek du vill ha, vem du är och din mail. Frakten står Pingpongbarnkläder för!
Vinnaren publiceras på torsdag!



Rösta på min bikini ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Cambridge och huddinge barnakut!

Är inne på min 9:e dag nu och har gått ner 4,2 kilo! TROTS mensvecka och allt! Från igår till idag stod dock vågen stilla, men det känns ändå okej! Idag blev dagen inte riktigt som jag tänkt mig, Max och jag blev sittandes på Huddinges barnakut i 4-5 timmar pga av hans sänka som visade 101 på vårdcentralen (den ska ligga på ca 8). Dom ville inte ställa nån diagnos på VC och skickade oss vidare till Huddinge.
Där fick vi sitta, griniga, trötta och hungriga!
Därav att jag var tvungen att äta en halv korv :-( Hade ju bara trott att vi skulle till VC en snabbis som vanligt.. men det blev cambridge till middag iaf :)
Öroninflammation och lite irriterad i halsen blev diagnosen och nu är remiss skickad till örondoktorn!
När vi kom hem så hade han fått superont i sitt lilla öra. Han grät hela vägen upp från centrum där bussen stannat! En supp senare så låg vi tillsammans i soffan och han tvingade mig att sjunga för honom. Och hur kan man motstå. Varje gång jag slutade sjunga så skrynkade han ihop ansiktet och skrek "MÄÄÄÄR" samtidigt som han nöp mig.. hehe.. Lilla fis. Nu vill jag bara att hans öra ska bli friskt.

Nopp, nog med update!

RSS 2.0