Magsjuka

Jaha, igår kväll var det min tur att bli kräksjuk. Max var först ut i måndags, Erik i onsdags, och jag igår. Det verkar vara någon "light" variant för den går över efter att man kräkts typ två ggr, sprutlackerat toaletten lite och fått upp det man hade i magen. Så idag mår jag faktiskt bra, och Erik är helt frisk, ja Max också såklart, ikväll ska här spritas av i hela lägenheten.

Imorgon är det ju 25-års kalas för mig i stan som jag har dragit ihop! Jag tror att jag kan gå på det. Jag hoppas bara att jag är smittfri då. Men det borde jag väl vara? Då är det nästan 48 timmar sen senaste kräkningen..
Den som lever får se..
Det är en jävla snabb smaldiet såhär innan en utgång ;)



☠#&!"/☠%+¤☠☠!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag. Ja. Jag vet inte vad jag ska säga! Vill få ur mig en massa svordomar. Men jag tänker inte skriva ner dom. Jag tänker sitta här och tänka dom. Tänk på dom allra fulaste orden som du vet, sen gångrar du dom med 1000, får du fram allt som jag sitter och tänker just nu. Frustrationen var en 12 idag på en skala mellan 1 och 5. Tänker inte säga NÄR, VAR eller VARFÖR. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! HAT!






Kräksjuka

Yes. Första dagen på dagis blev igår avklarad av Max. Eller ja, den första RIKTIGA dagen då både mamma och pappa jobbade och Max skulle vara där en hel dag. Det gick kanon! Ja, ända tills när vi skulle sova, då kräktes han ner hela sin säng och lite av våran. Jag fick sova på soffan några timmar, sen upp och jobba, Erik vabbar nu. Jag ska vabba på torsdag. Fredag kan han förhoppningsvis vara på dagis igen. Dagis hej, dagis hå, sjukdomar here we come.




Skridskokalas

Synd att jag inte åker skridskor.
Eriks kusin fyller 6 år. Vi ska nu bege oss till en ishall en bit härifrån för att fira honom. Fika och sen skridskor, tror att dom hyrt ishallen. Som sagt, too bad att jag inte kan åka skridskor, nästa år kanske ;)




Fredag, shopping, bögel och träning

Jag är på ett sånt himla bra spår just nu! Kom nyss hem efter ett sjukt bra träningspass, 20 min crosstrainer och 30 minuter styrketräning där jag verkligen maxade i VARJE övning! Efteråt gick jag och solade i 20 minuter, så skönt att bara ligga och belöna sig!
Imorgon ska lillasyster Tessi få fixa mitt hår, var månader sen jag gjorde något åt det, men NU ska det fixas. Blonda slingor ska i för jag vill inte se ut såhär längre, jag vill vara fräsh!

Idag blev det lite shopping också, i förrgår med nu när jag kommer att tänka på det. I förrgår blev det en större necessär, vilket är MER än behövligt då mitt smink svämmar över i den gamla, ja jag ÄLSKAR smink, sen blev det en ny ögonbrynspenna och ett nytt puder, på måndag börjar jag ju jobba och vill se fräsch ut.
Idag blev det ett par jeanstajts, jag kom faktiskt i en stlk 40!!!!! Helt otroligt, visst de är ju jättestretchiga, men vadfan ändå! Sen gick vi in på Twilfit, en av mammorna som har haft inskolning med sin son samtidigt som jag skolat in Max jobbar extra där och hade skrivit att dom hade halva reapriset, då kan man ju inte låta bli. Jag köpte nånting som jag aldrig att jag skulle använda.. en GÖRDEL, i rubriken står det BÖGEL, min begåvade lillasyster trodde att det hette så innan hon blev rättad :) Kul ord, BÖGEL.. ANYWAY! Ja jag köpte den iaf, 50:- ist för 250:-. Jag har så slapp hud (och fett) nu för tiden så den drog in mina lovehandles alldeles perfekt, även om det var ett träningspass att bara ta på sig den, helt klart värt det om man frågar mig ;) Vill man vara fin..

Nej, dags för en dusch, jag luktar svett och solarium!




Träning!!!

Det går bra nu och jag är grymt taggad! Kom nyss hem efter en simning med svägerskan! 55 minuter bröstsim blev det! Inte illa! Känns kanon!




Barnpasseri

Är hemma en stund efter att ha lämnat Max på dagis. Han blev lessen idag när jag skulle gå och knep tag i mina händer och ville inte släppa. Som tur är finns det fra pedagoger till hands när det är jobbiga morgnar. Lilla plutt.
Nu ska jag snart bege mig hem till storebror och sambo för att passa brorsonen J! Sen blir det hämta Max på dagis.

Jag är förresten HELNÖJD med min nya blogg, kanske ska jag "smycka" den lite på sidorna också med något fint, den är lite väl clean nu känner jag.

Ikväll står simning på schemat! Ska bli skönt! Behöver variera min träning lite plus att jag har en ny baddräkt (ja du läste baddräkt) att använda. Lite kärringvarning med badräkt, men som min mage ser ut nu så är den inte i skick att visa sig i en bikini, förhoppningsvis är den det i sommar! Viva la spañia!




Ny start!

Nu är klockan mycket och jag är precis klar med bloggdesignen och hela faderutten! Jag tror jag är nöjd! Faktsikt! Den fick heta johannas lilla vita. Enkelt. En ny start med allt vad det innebär. Fokus på lite andra saker är den svarta, eller ja, det är ju fortfarande jag som skriver så den kommer ju inte bli helt annorlunda, ja ni fattar.

VITT - bröllop, en ljusare tillvaro, en positivare inställning (ibland, jag ska försöka).

Designen på all text osv får jag fnula vidare på imorgon! Nu är det läggdags för mig, ska upp med lillskrot till dagis imorgon!

Natti natt alla fina!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0