WOOOP!

Idag blir det utgång och tjejkväll! HEJ HOPP! Är ensam hemma och håller på och städar lite, ska snart hoppa in i duschen. Sen slänga ihop lite hemmagjord beasås och baka pizzan som ska in i ugnen. Självklart ska jag slänga på mig "LITE" smink också ;) muhahaha!!

Life is good

Livet är bra och jag flyter med.
I helgen blir jag ensam hemma. Erik och grabbarna åker till Eriks föräldrar medans jag ska ha tjejkväll här hemma med lite vänner, hemmagjord pizza med beasås (hemmagjord den också givetvis) och vin. Och en liiiten utgång i stan också. Ska bli riktigt kul!
Blev en liten träning idag på SATS, Max är på dagis och Tim var på barnpassningen som är så suverän! Hon som jobbar där sa att han var den gladaste och enklaste ungen hon träffat! :)
Igår natt blev jag faster till en liten pojke för tredje gången! Så snart får jag snusa nyföding! MYS!


S A T S

Imorse gicik jag och Timtim ner till SATS med raska steg. UNDERBAR barnpassning med ett stort rum/lokal med massor av saker att göra för små och stora barn. Tim låg sida vid sida med en liten annan bäbis när jag kom, på govet och hade hur kul som helst! Han hade varit helnöjd. Personalen var super och träningen gick jättebra. Duschade och sminkade mig en snabbis efteråt till och med! ÅÅÅH! Jag är nog lite kär.. i SATS...


Risgryn

Ja och det var så sant! Lilleplutss första lilla risgryn skymtar i underkäken. Och tandsingen brevid den är också på g. Än har de inte spruckit upp, men den ena suns tydligt. Tror den går igenom när som helst. Kanske inte alltid världens gladaste lilla kille för tillfället. Bättre nätter är nog på antågande inom en snar framtid, YEEEAY!


VIKTKOLL

Imorgon har jag kört på LCHF i 4 veckor. Hittills har jag gått ner ca 3,5 kg. Kommer närmare och närmare mitt mål! Igår köpte jag en väldigt skön munkis från H&M, modell lite längre som jag bara har slängt på mig ett par tajts till idag och höga ullstrumpor. Den var i stlk SMALL och satt bra!
Jag är bara nåt litet enstaka kilo ifrån att spräcka ett mycket viktigt mål! Kroppen känns stark och tränad, konditionen är väldigt bra och jag mår kanon!
Den här veckan har jag medlemskap på SATS, fick det av min bror som nyss blivit medlem. Så imorgon när Max är på dagis ska jag utnyttja deras barnpassning och lämna Tim där en timme och träna! :) Riktigt najs gym. Fräscht och stort. Var där i lördags med storebror! Så den här veckan blir det Huddingehallen idag, men imorgon kör vi SATS och antagligen resten av veckan också :)

En syskonvagn har jag införskaffat för att kunna vardagsmotionera bättre när jag är ensam med båda mina små älsklingsungar! :)
Prick en sånhär är det!




Jag har sagt det förr

Och jag säger det igen. Dygnet har för få timmar!!!!! Hinner ju aldrig blogga..
Igår var jag iaf och gjorde en röntgen, kontrast, av min matstrupe och svalg.. Sliskig och tung kontrastvätska. Fick klä av mig allt på överkroppen. Självklart var det en läkarstudent som var med och tog bilderna. En kille i min egen ålder. Tack för det! Efter undersökningen när jag skulle ta av mig den tunna fula särken jag haft på mig så tittade han på dataskärmen. Eller ja, stirrade. Haha... Nu är det bara att vänta på provsvar. Anledningen till den här röntgen är att jag har svårt att svälja viss mat. Typ bröd mm. Det enda jag fick veta igår är att strupen var fin och musklerna fungerade som de skulle. Dock så fanns det en förträngning som förhoppningsvis är medfödd.. Hoppas jag slipper fler undersökningar och röntgen...:-/
Nu går man som på nålar. Hoppas hoppas..
Anyway! Bort med alla jobbiga tankar!!

Lchf går fortfarande bra, har gått ner 2,5 kilo ungefär nu. Stått still i ett par dagar. Är läskigt nära att spräcka en viktig siffra. Snart finns inte så mycket kvar att gå ner för mig. Om bara några få kilon väger jag lika mycket som jag gjorde 2004.. Det har alltid varit mitt mål, men jag tror att jag kan pressa det lite till... Kommer vid nåt tillfälle lägga upp bilder på min viktresa genom åren:)


Min tavellist

Som blev en prydnadslist! Uppborrad helt själv. Hoppas den inte trillar ner;)
Flytten avklarad och åter igen kan jag konstatera att flytta är döjobbigt och stört tidskrävande en lång tid efter. Vi är så gott som i ordning men har slitit som djur.. Tavlor som ska upp, en jättestor gammeldags väggklocka, rullgardiner etc.. Men ikväll släpper jag hammarn för mitt tredje gympass den här veckan. Lchfkosten har jag hållit strikt och vecka 1 gick jag ner 1,5 kilo! Mår dessutom skitbra! Idag har jag använt mina skinnyjeans, de sitter som de gjorde för 4 år sen!:)


RSS 2.0