Biss och Kajs

Den där coola minsingen som jag har, Tim, han har börjat prata så mycket senaste tiden. Hans favoritord är, kanske inte helt förvånande: "bajs". Tänk att man kan bli så stolt över en liten person som säger bajs, kiss och en massa annat. Han kommunicerar med ord ibland som vi inte ens visste att han kunde. I morse så sa han "spill", och då fanns där en yoghurtfläck på hans nakna lilla lår. Inte heller förvånande så är hans favoritprogram på STVplay "Biss och Kajs", en kisstråle och en bajskorv, haha.
Han har lärt sig av sin storebror, som på morgnarna berodrar Tim att hämta min iphone, vilket han alltid gör, så frågar Max om han vill se Biss och Kajs, "Jaaaa" svarar Tim övertydligt och exhalterat. Sagt och gjort, 1 minut senare har min lilla fyraårige Max låst upp min telefon, hittat SVT-appen och letat upp barnprogrammen och Biss och Kajs till sin lillebror.
Själv fick jag slåss med VHS-spelaren när jag var liten :) Det var tider det.
 
Bjuder på en gammal bild på mina små prinskorvar.

Vecka 32

Vecka 32 idag (31+0)! Det börjar dra ihop sig lite grann.. Har lite lite kvar att handla, nappflaskor, och en bedside crib eller vagga, blöjor, nappar och lite småplock.. sen är allt klart! Längtar verkligen jättemycket nu!
Bjuder på en dagsfärsk bild på mig och magen!
 
 
 

Acne killer uppföljning

Tummen upp. Huden blev mjuk och len, och känns väldigt ren. Det var inte jätteskönt att dra loss masken efter de där 30 minuterna. Men inte jättefarligt, viktigt att se till att man inte kletar i håret av misstag!:) så tummen upp!


Trötta

Trötta killar efter dagis kan man säga idag.


Jag bjuder på en acne killer bild! Haha


Acne killer

Idag, eller rättare sagt NU ska jag testa den här Acne killer som det skrivs om lite var stans. Fick en ansiktsmask av min syster. Nu är det upp till bevis. Den lovar att man ska bli av med alla pormaskar , finnar och rodnader i ansiktet, dessutoim förebygga finnar, och om den inte håller det så ska man få pengarna tillbaka. Tänker att den verkligen MÅSTE göra mirakel då.
Ska bli spännande att se. Nu kör vi!
 

Lilla magen

Bilder på mig och kulan i vecka 30. 29+2 och 29+4 rättare sagt! Tiden går fort men ändå långsamt. Vad jag längtar efter plutten! I fredags var jag på mvc. Sf-måttet ligger på den översta kurvan och var 31 cm i vecka 29+2. Järnvärdet (HB) hade sjunkit till 108. Måste börja dricka blutsaft nu, helst igår..


Vecka 30

Idag går jag in i vecka 30! Bara ca 9 veckor kvar. Tyvärr har inte snittdatumet trillat ner i brevlådan än, vilket är lite underligt. Hoppas det kommer snart. Är nyfiken och vill veta!:)


T R Ö T T ! ! ! !

Jag är så trött. Jag är så otroligt trött på att aldrig tillåtas vara trött. Och det här jävla samvetet som man ska ha. Det här lite dåliga skuldbelagda samvetet. Alltid skuld, alltid på minuskontot! Det känns som om jag behöver sova i ett år. Benen är tunga, ögonlocken vill stängas, hela jag känns som en stor saccosäck fylld med sten, och jag orkar ingenting. Och när jag väl orkar lite, ja då gör det ont. Blygdbenet ömmar och strålar som aldrig förr och ryggen känns trasig, fötterna blir svullna och ömma under när jag står för länge. Lungorna känns undanträngda och ofta känns det som om jag inte får tillräckligt med luft. Grädden på moset var ändå att illamåendet kom tillbaka på riktigt för ca 1 vecka sen. Ja just ja, två ytliga blodkärl har kommit fram på ena låret. Just jävla snyggt!! Halsbränna, sa jag det? Fan vilket gnällinlägg. Idag känns det befogat. Jag känner mig inte på topp!


Nytt köp

Nytt köp för snorhalkan och kylan. Kylan som dock verkar försvunnit och bytts ut mot regn? Blev ett par Sorelstövlar! Helnöjd då de är jättesköna och håller värmen perfekt.


Vecka 29

Imorrn går jag in i vecka 29.. Bilden är tagen i vecka 27+?.. Myrhjärnan har svårt att hålla koll!;)


Gott nytt år:)

Dålig update. Sry.. Anyway, vi har haft en väldigt skön jul hemma hos svärföräldrarna, nyåret firades hemma, och det var bara vi, jag och mina tre grabbar. Det var jättemysigt, god mat och barnen var på bra humör.


RSS 2.0