Härligt

Barnen sover middag och jag väntar på att lillsyrran ska komma hit och passa barnen. Så vi kan gå ut och käka!!! Mjummjum!


Mössa

Tims mössa klar! Sitter som en smäck!


I have a hot date

With my hot husband!
Javisst! På torsdag kväll så kommer min ena lillesyrra hit och passar båda kidsen så jag och min Erik kan få gå ut och äta en god middag tillsammans. Ska bli jättemysigt, för det var ett tag sen vi gjorde det ensamma.
Erik vill gå till restaurangen "Hemma hos Kjell" som ligger i Hammarby sjöstad. Tydligen så har dom riktigt bra kött där. Jag är inte den som är den utan hajar glatt på det förslaget och har höga förväntningar. En blodig köttbit till moi! Perfekt!
Bilden är från när Tim är relativt nyfödd och jag avnjuter en hemmagjord planka och cider. Mums


Nemen alltså jag fattar grejen

JAG hade inte heller velat läsa en blogg som inte uppdateras. Då finns det ju inget att läsa, eller hur?
Jag börjar repa mig från flunsan. Mår OK idag, dock så gör bihålorna förjävla ont och jag låter lite skev, minst sagt.
Saknar träningen helt sjukt mycket! Idag är det EN vecka sen jag tränade! EN VECKA! Sånt långt uppehåll har jag nog nästan inte haft på hela det här året.
Känner mig pluffsigare redan, provade min kavaj igår och den satt ju som ett korvskinn! FAAAAAN! Jajja, på torsdag kanske man kan ta sig till gymmet igen? Gå lite på bandet och försöka se pigg ut.
I veckan ska jag fräscha till mig det bästa jag kan och ta hand om mig själv. I helgen är det cruiiiise. Hej och hå! Skulle vara kul att bli brun tills dess. Men tydligen så är inte spraytan något som rekommenderas varmt. Så jag åker väl blek.. och fet.

Barba snor

Har ni här! Men jag mår mycket bättre idag, har en liten bit kvar tills jag är 100 dock. Saknar träningen! Max har fått en vagel stor som en golfboll typ, stackarn. Hosthost, frust och snor! Återkommer senare! Nu ska jag tömma min näsa på 3 liter snor..
Förresten, om 6 dagar ska jag på kryssning!!!!! Längtar inte lite. Hoppas jag är frisk då, och kan träna lite i veckan.. Nej nu droppar snoret! Herrå!


Sjuk:(

Sjuk, kass uppdatering, återkommer när jag överlevt detta:-/


Vårmössor

Vårmössor till mina pojkar kommer jag att sy i de här snygga tygerna, beställde igår från JNYdesign!


Deklaration

Nämen satan i gatan! Kollade nyss deklarationen på Skatteverkets hemsida. Jag var så orolig att jag skulle få betala. Men icke. Kommer ett litet tillskott istället. Tackar så mycket. Vääääldigt angenämt;)


Alla vagnar

Alla vagnar jag hittills haft/har, alla ggr jag bytt och bytt tillbaka, några favoriter har man ju;)
de tre sista har vi i dagsläget!

Hatchling snooze
Teutonia Timmy
Bugaboo Gecko
Bugaboo Bee
Teutonia Rocky
Teutonia Timmy
Bugaboo Bee
Brio Sitty
Phil and theds Hammerhead
Teutonia Fun
Bugaboo Cameleon
Chicco Liteway
Urban jungle duo
Brio Spin


Brio spin

Vagn nr 512 inhandlad! En brio spin! Köpte den i butik för 2400:-, 600 kr rabatt för att det är 2011 års modell. Det enda som skiljer sig är hjulens ekrar!
Riktigt bra vagn, skön att köra, generöst ligg/viloläge, snygg och lätt. Tim gillar den också! Köpte även en ståbräda till, den ska lämnas tillbaka asap! Klumpigt att köra med, svårt för barnet på brädan att få plats. Värdelöst enligt min mening! Ståbräda = skräp!


Min trötta ettåring på kalaset och en sötnöt som hjälper till med bakningen:)


1 år

Världens finaste kille har ju fyllt 1. Idag hade vi kalas. My god vad jag hade bakat!!
Havrebollar
Snickerskakor
Macaroons
Chokladtårta med jordnötssmörfrosting
Cakepops med Oreo's & ballerina
Ooey gooey brownie
Två tårtbottnar som jag gjorde jordgubbstårtor av
Vaniljkrämsbullar

Jag vill inte se ett enda jäkla bakverk nu på väldigt länge! Jag är proppad av sötsaker och imorgon ska jag till gymmet och njuta av ett hårt pass!


Här händer det

Min älskade bugga är såld! Den ska ut på äventyr och få åka ända till Etiopien och bli vagn åt en nyföding där. Köparens syster bodde tydligen där och de skulle frakta ner den nu i april.
Farewell buggis!

Bilden tagen igår vid avsked;)


Bilder


Skavmärke


Tim 1 år!

Idag fyller Tim 1 år. Det är helt galet att vi haft honom hos oss i ett år. Vart har dessa 365 dagar tagit vägen?
Nyss låg man ju på BB och bara tittade på det lilla liv som man haft i sin stora mage. Han som sparkat och levt rövare i nästan 9 månader.
Idag blev min lilla prinskorv en pojke, han är inte längre en bebis.
Jag saknar bebistiden ibland, eller ganska ofta, den är över så fort.
Våran lilla lilla Timtim, som klättrar som en chimpans och flirtar som don juan.
Älskade barn. 1 år! Vart tar dagarna vägen?! Puss puss Tim, mamma älskar dig!

Bild på Tim tagen imorse, skön sovstil?
Och bild på en glafis igår.
Bild tre på en nyfödd liten minitim!


Godkända

Macaroonsen fick godkänt av Max:)


Macaroons

Igår bakade jag macaroons, ljusblåa med vaniljsmörkräm och chokladsmörkräm. Och vet ni, jag lyckades. Mäkta stolt!!! :)


Studenter ska vara fattiga

Så är det i Sverige! Får du studiestöd och jobbar samtidigt får du smisk. Iaf om du tjänar lite för bra. Tycker det är sjukt, är man ambitiös och pluggar och sköter sina studier och samtidigt jobbar så tycker jag inte att man ska straffas för det.
Det = A N U S. Tycker jag!

Dock kommer jag ha mer pengar än på länge, jag kommer vara i "taket" och fasen om jag inte ska lyckas spara och ta mitt körkort i sommar. 2012 kan väl få vara det året? Och året som jag får väga typ 59 kilo oxå?;) pliiiiiiis...


Fan

Fan vad ni saknar mig när jag inte bloggar varje dag! Eller hur? Tanden och hela jobbhelgen tog det bästa av mig. Igår kom jag hem runt 21:30. Båda barnen sov till min stora besvikelse, världens bästa man var vaken, hemmet prydligt matlådor i massor lagade och det luktade gott i hela vårat hem.
Det var en härlig känsla, och när jag överlämnar barn och hem till min andra hälft så känner jag mig helt trygg och lugn, trots det kontrollfreaket jag är, för jag vet att han kommer vara grym på att vara föräldraledig, minst lika grym som mig!


Lite gnäll

Har världens inflammation i min visdomstand. Det dunkar i huvudet och gör ont ner i sidan av halsen. En Ipren och en rejäl omgång med corsodyl senare hoppas jag på ett mirakel tills imorrn då jag ska jobba. Please please pleaaaase..


Biggest

Loser time!! Älskar att glo på det! Och masterchef.. Och unga mödrar! Sen har ju DHW och greysan börjat. Kan inte bli bättre. Men vart ska jag hitta tiden nånstans?!


Såååå trött

Jag vill sova! Flera timmar i streck!! Helst dagar i streck. Helt död är jag. Föräldramöte om en timme. Oj vad jag är peppad. Inte. Skjut mig..


Kanske

Kanske inte ett kilo, men 9 stadiga hekton. Kill me.. Skitnatt med en ängslig Tim som vaknat 5 ggr också. Jajja, ner till SATS för ett välbehövligt cardiopass! Nu kör vi!


Mat mat mat

Vet inte vad det är med mig, men jag är så förbannat jävla hungrig!! Ändå har jag ätit bra frukost, lunch och middag, och nallat lite i skåpen mellan det. Suck. +1 kilo imorrn då! Bläääää


Tränat

Tim på minisats och mamma nere i gymmet, svettig som en gris!


Träning

Hörni! Det var ett bra tag sen jag gjorde en träningsupdate här i bloggen!
Vikten står still kan jag säga, eller ja, jag gick upp ett kilo och det har jag gått ner sen jag bytte tillbaka till allsidig och kalorisnål kost miiiinus lite kolhydrater då rå.
Träningen gick sisådär förra veckan då jag började jobba och när barnen var sjuka, blev bara två futtiga pass den veckan.
Idag gick jag ut hårt och kickade igång den här veckan med lite löpning! Jag är förvånad över att jag faktiskt kan springa. Kanske går det inte skitfort, men det går ju!!! Idag sprang jag 3,2 km på 20 min. Sprang ytterligare 5 minuter efter det fast intervaller med powerwalk som vila. Så sammanlagt 42 minuter på löpbandet blev det!
Tror jag ska springa vårruset i vår, så jag har ett mål, ett mål att bli smalare till, ett mål att uppnå, kunna springa 5 km!:) nån som är sugen på att göra mig sällskap?!


Jajaaaa!!

Ett dygn klarade jag mig sen tog facebookabstinensen över. MEN, jag har inte varit inne lika mycket nu igår och idag iaf;) har dessutominte haft tid. Max är sjuk och Tim är mer vild än tam. Nu går han några steg titt som tätt. Ibland ställer han sig upp själv och går lite!
Idag fick jag veta att jag 100% säkert kommit in på min sista termin till uska! Ska bli kul med plugg! Och imorrn jobbar jag på kvällen och typ hela helgen!:)


Facebook

Tycker det tar sån jäkla tid. Även fast man inte vill kolla skiten så är man där och pillar lik förbannat. Så nu inaktiverade jag mitt konto! Yes! Ni läste rätt. Kanske aktiverar jag det redan imorgon, kanske låter jag bli ett tag framöver. Jag vet faktiskt inte. Vad jag vet däremot är att jag finns att nå på telefonen.. Facebookdetox startar.. NU!


Sur

Grinig och sur på en del människor som kastar sten i glashus, vissa som lovar saker dom aldrig håller och inte kan hålla igen käften om saker som dom inte fattar något om. Vet ni vad? Fuck you right back! Kharma is a bitch, det kommer tillbaka till er själva, only worse!


Hyper

Hyperaktiv snart ettåring bortskänkes. Så jäkla trött på att behöva ta ner honom från soffan varje vaken minut. Klättra upp gör han på två sekunder, och om man inte passar upp så ramlar han ner både baklänges och framlänges. Idag vill jag verkligen inte!!!!!!


Wihuu:)

Jobbar!!


RSS 2.0