I morgon bitti när jag vaknar

Så vet jag vad jag kommer att se. Ett blont rufsigt huvud, söta små fötter och rosiga kinder. En napp. Höra en snuttande liten mun, lite gruffande och känna när Tim bökar runt brevid mig, sparkas och knuffas, tar plats med sin lilla trötta kropp. Imorse hade jag två små busungar i sängen. Det hela slutade med slagsmål om min mobil. Dom är som busigast på morgonen!:)


Jahopp

Hemofilus baskelusker hade attackerat min näsa, bihålor och hals. Häjj häjj antibiotika och åt helvete med er bakterier som försöker sabba min träning! Jäklar vad jag ska bli helt frisk och träna SÅ hårt nu!!!!


Hosta

Hostan som jag dragits med ett tag nu vill inte riktigt försvinna.. Inne på tredje veckan nu. Imorgon blir det vårdcentralen för att kolla om det är mycoplasma och för att få cocillana utskrivet så jag kan stilla den värsta hostan kvällstid. Hes är jag typ konstant känns det som, och snorar en del. Känns skitjobbigt! Igår var jag på gymmet en sväng. Det gick ok. Imorrn kväll ska jag kanske tillbaka.. Beroende på vad läkaren säger imorrn.. Antagligen inget vettigt då de är ganska värdelösa nere på vårdcentralen.. Jajja, Bitterfittan ska sova och säger Go natt!
Eller ja, en rolig grej utöver det vanliga hände ju idag, jag blev kallad på ännu en intervju, dock endast timjobb, men på sjukhus!!!:)


Partey ego


Arbetsintervju

Idag.. Snart! Står på pendeln. Wish me luck!


Sorgsläggan

Ibland är den där som en käftsmäll. Intet ont anande är man. Tankarna på helt annat håll. Sen kommer något och förstör ens trygga och lugna tillvaro. Det kan vara en bild, en låt, en lukt, ett välbekant ljud, en text.. Det kan vara vad som helst, och det kan vända upp och ner på hela ens mående för en stund.
När det händer, då kommer jag på mig själv att jag inte har min pappa kvar, att han är död, att jag aldrig mer får se honom eller ens höra hans röst. Allt som hände de där 3 dygnen spelas upp, fragment.. ansikten, ord som sas, rädsla, oro och total maktlöshet.
Jag saknar min pappa!
I natt vore det härligt om du vill besöka mig i en av mina drömmar, det är för länge sen sist jag drömde om dig.. Puss och kram


Min man

Är bäst. Tack älskling:)
idag var en mysig dag, trots att vi båda är snoriga och kraxar som kråkor. Det blev en liten Johanna-förmiddag nere i centrum och jag fick en hårborste, väldigt välbehövligt eftersom Tim doppat den gamla i toan och den ligger i soporna sen 1 vecka tillbaka, sen fick jag välja vilken läppglans jag ville inne på kicks;) dior addict är ju bäst, klart man tar den! Dock så var det över 5 år sen jag unnade mig en sån, det ska det bli ändring på tycker Erik, och inte käftar man emot det. Ett rougepuder fick oxå följa med hem. Sminkad och klar inför näst sista dagen på praktiken! Kvällspass. Har bakat en morotskaka som jag ska ta med, för imorrn har min handledare semester så idag passardet bra med en liten "tack för världens bästa praktiktårta" :)


Operation

Operationskläderna på. Var med på operationer i förmiddags. Väldigt intressant!


Snörvel

Jobbar och snörvlar. Är fruktansvärt trött då jag gick och la mig på tok för sent igår och rullebulle har sovit oroligt hela nätten.. Zzzzz.


Hej

Remember me? Mycket att tänka på. Tre dagar kvar av en fantastisk praktik, på måndag ska jag få vara nere på operation hela dagen. Ska bli så jävla coolt! Dock så har jag ont i halsen och är lite snorig nu.. Försvinn, har inte tid!!
Ikväll badade jag mina små prinskorvar. Fan vilka härliga ungar, ser fram emot en månads mammaledighet innan jobbandet drar igång!


Bil

Vi har köpt ny bil förresten! Förra veckan! En V70, 07:a och vi älskar den! Längtar tills jag tar körkort och får köra Guldis;)


Det är inte lätt

Hörni folket. Inte fasen är det lätt att praktisera på sjukan heltid, läsa två kurser samtidigt som egentligen ska läsas efter varann (200% plugg!!) då jag ska läsa in hela sista terminen på 2,5 månader! Sen träna och hinna med familj och hem! OCH söka jobb!! Nån som har tips på sjukhusjobb hojta:) Ibland känns det som om jag drunknar. Jag kommer absolut tillbaka. Jag kommer skriva ibland, just nu är mitt liv bara så otroligt hektiskt, och jag måste tänka på mig själv, hålla näsan ovanför ytan. Jag längtar tills skolan är avklarad! Endast 4 prov återstår allt som allt, 2 av dom gör jag på måndag, sen har jag 4 inämningsuppgifter kvar totalt, 2 i kursen sjukvård och 2 i hemsjukvård.


RSS 2.0