1 månad

Idag blir Noa en månad. Helt galet vad tiden går fort! Stanna uret någon!!
Han är så go! Och har en skön dygnsrytm än sålänge, somnar med mig på kvällen, runt 22-23, vaknar runt 03 och äter, sover vidare till 06 ca och äter då med och somnar om efter det. Jag har verkligen inte nåt att klaga på. Han har samma rytm som sina bröder hade när dom var nyfödda. Helt fantastiskt! Och skönt! Man känner sig inte som en zombie direkt, och de flesta dagar har man massa energi:) energin som jag nu ska använda mig av och vispa runt tandborsten i munnen för att den mysa ner mig och Noa i sängen. Gonatt:)


Helg

Helgen är snart slut. Imorgon är det måndag och därmed långpromenadsdags för mig. Pojkarna ska till dagis och jag och Noa håller ställningarna här hemma.
Han är nu strax över fyra veckor vår lilla Noa och vi börjar smått hitta en bra rytm som trebarnsföräldrar. Det går riktigt bra, och jag börjar känna mig som mig själv igen mentalt, vilket känns så jäkla bra! Hoppas på lite solsken under promenaden imorgon. Bjuder på lite bilder på det finaste jag har: mina tre älskare pojkar; Max, Tim och Noa.


Promenad

På promenad varje morgon. Jagskablismal! Promenadsällskapet är peppande:)


Flyt i vardagen

Dagarna har flutit på bra och det känns skönt. Rutinerna som jag nästan glömt börjar smått komma tillbaka och någonstans där emellan hittar jag tid för bebisgos, matning etc. Livet som trebarnsmamma är pyssligt och med en bebis i barnaskaran så blir det inte så mkt tid över till en själv. Och just nu känns det heeeelt okej :) rätt som det är så sitter Noa upp och snaskar majskrokar och har en egen vilja..


Min familj!

Som sagt, slänger in blogginlägg när det finns tid (och appen funkar).
Imorgon börjar Erik jobba igen efter de 10 dagarnas pappaledighet plus uttagen semester. Lite pirrigt men ändå inte. Jag hoppas det går bra imorgon. Max och Tim ska på dagis då deras 25-timmarsschema startar då. I Will make it! Var ensam med barnen hela dagen igår då Erik var på UFC som var på Globen. Det gick jättebra, pojkarna var snälla och Noa åt som en galning typ hela dagen. Dagen innan sin treveckorsdag (i onsdags) hade han gått upp till 4010 gram och var 53,5 cm lång! Låren börjar knubba på sig, likaså de söta kinderna.
Jag kommer sakna min andra hälft imorgon. Otroligt mycket. Men jag vet att vardagen måste komma igång igen, och det blir nog bra för våran familj. Vi måste pussla ihop vardagen som den trebarnsfamilj vi nu är och få allt att flyta på bra, vilket vi ordat bra nu när vi båda varit hemma. Men nu får jag klara mig själv från morgon till eftermiddag :) imorgon börjar verkligheten som mamma till tre härliga pojkar, Max, Tim och Noa får vakna på sina bästa humör imorgon;)


RSS 2.0