Jag är så värdelös

Blev ingen träning.. Grekisk mat och ett besök ner till grannen Karro. Får se om man kan ordna fram barnvakt imorrn av nån av syrrorna så man kan få röra på fläsket lite! Erik är och fiskar hela dagen imorrn...


Just nu!

Tim härjar loss i Gåstolen, Max vägrar vara med på bild. Så nu ska vi ut och leka. Ska klä på Max en skitnödig vindfleece från polarn o pyret, Karro, jag är en så jävla skiiiiiitnödig morsa och jag älskar polarn o pyret! När din dotter fyller 2 så ska hon få en pop tröja av mig;)


Wihuuu!!

Äntligen har blogg.se skärpt till sig och fixat en app så man kan blogga enkelt från ajfånen! Inte en dag för tidigt!


Seg

Helt sjukt seg är jag nu. Jäkla skit att jag åt den där pastan som fanns i kylen! Blev sjukt opepp inför träningen ikväll, men jag SKA svida om till mina grymmaste träningskläder när Erik kommer hem och sätta på min allra bästa träningsmusik i lurarna. Ska köra så hårt att sminket rinner av!

Max sitter och jäser i soffan och Tim sover i vagnen, vilket han gjort sen vi kom hem ifrån parken för över en timme sen.. då gäller det att passa på!

Här är tårtan som jag slängde ihop till stortrollets födelsedag!




En sak till...

Trodde ALDRIG för ca 7-8 månader sen att jag skulle säga det här någonsin igen...
men här kommer det: JAG SAKNAR MIN MAGE och att vara gravid(!)
Tänk vad fort man glömmer hur illamående, kräkningar, foglossning, onda svullna fötter och sjuklig trötthet känns.. Vi kvinnor är bra märkliga ibland..



Hej och HÅ!

Dagarna susar iväg, pojkarna växer så det knakar och jag krymper ;) sakta men säkert!
Max fyllde 3 år den 25:e september och klarade treårsbesiktningen galant. 14,3 kilo och 95,5 centimeter! Helt sjukt att det nu är tre år sen våran lilla pojke föddes, tre år sen hela vårat liv vändes upp och ner, om än bara för en kort stund, för att sen vändas tillbaka och bli alldeles fulländat!
Våran lilla Tim är hela 6,5 månader och i fredags började han åla sig fram på riktigt. Han ser ut som en liten militär när han tar sig fram över golvet här hemma. Han är så snäll, vaknar 1 gång/natt, allt som oftast nöjd, käkar mat som en hel man och bara är så söt!
Själv har jag börjat fundera mkt kring utbildningar.. har ju en termin kvar på min USK-utbildning, sista terminen där jag ska välja sjukvård som inriktning. Men nu har jag börjat bli sugen på att plugga mera, och en annan inriktning.. Vet inte riktigt vad jag vill göra med mig själv ibland.. Känner mig som en flummig konstnärssjäl som inte kan bestämma mig. En som vill ha ALLT och lite till, och det är mycket, för mycket för ett liv, jag behöver tre liv eller nåt för att förverkliga alla mina drömmar känns det som. PANIK!
Flyttpapprena är inskickade för över en vecka sen och ligger och väntar på godkännande. Jag och älsklingserik har hittat världens finaste soffa, OPUS från Mio. MEN vi är lite rädda att den kommer bli alldeles för stor med sin bredd på 3,60 m och sitt djup på 2,60 drygt.. what to do? Får helt enkelt gå ner till grannen och mäta, IGEN! Och DÄR hade ni dagens i-landsproblem.

Max har senaste dagarna börjat säga att han ska gifta sig med mig när han bli lika stor som mig. Frågade honom vem pappa ska vara gift med i så fall. "Han får hitta annan flicka", tycker Max. Blir man kär eller? JA ABSOLUT! Fina lilla unge! På hans treårsdag bakade jag en tårta! En bläckfisktårta, precis som jag lovat honom!

Nu är det dags att klä barnen, och min själv, och kleta på lite smink så man är redo för en dag i parken och lite träning ikväll. Crosstrainer, trappmaskin och löpbandet hägrar!




To-do list

Har en lång to-do list idag. Varje sak tar ungefär 30 sekunder. Haha! Så jag ska snart börja beta av alla måsten. Snart ska man börja packa också! En fyra på bottenplan med markterass väntar på oss i slutet av året, i samma port. Jag som varit duktig och fixat ihop ett triangelbyte, IGEN! hihi! Känns såååå kul att få flytta till en större lägenhet med TVÅ kylar och frysar, mer skåpförvaring, varsitt rum med garderob till pojkarna, stort badrum med BADKAR och mer plats för förvaring överlag! ÄNTLIGEN kan man börja inreda på riktigt. Håller just nu på att bestämma inredning, dock så kommer vi kanske få ta det i etapper.. TV och soffa är viktigast, sen kommer säng och allt annat! :)

MJAM!

Nu kör vi! All in igen! Jag snackar givetvis om träningen som jag tycker har varit lite haltande senaste två-tre veckorna. har bara kommit iväg 3ggr/vecka ungefär och har haft svårt att inte moffla i mig mat och snask. Men nu jävlar, 7,2 kilo kvar till mitt största delmål, och 2,2 kvar till det närmsta. ojojoj!
Centimetrarna håller sig fortfarande på sjunkande siffror. Bra skit!

Timtim

..sover sött sen ca 2 timmar tillbaka. Jag sitter och väntar på att han ska vakna så vi kan gå en liten prommis innan Max ska hämtas från dagis! Ikväll blir det träning. Wooop WOP!

Glad och sur på samma gång

Jepp. Det kan man vara!

En minut

Passar på att sitta en stund då båda barnen inte ville sova längre idag och vi är klara väldigt mycket tidigare än vi ska gå.. regnet öser ner och det är mulet ute. Vi ska inte gå förrän om 1,5 timme och jag har inte ett smack att göra mer än att plocka ur diskmaskinen. Igår var en ganska spännande kväll... kanske vi lyckas få igenom ett triangelbyte igen... eller så faller det på sista delen i triangeln, två JA och en som ännu inte varit på visning. Tror både jag och Erik är spända.. för oss står det en 4:a på bottenplan med uteplats på spel. Hoppas hoppas! Börjar bli trångt i våran 2,5:a nu, trots att jag verkligen tycker att den är så fin och älskar att vi har så högt till tak. Hoppas hoppas.

Någon viktupdate behöver jag nog inte göra. Går otroligt trögt med kilona trots min hårda träning. Men från midjan fortsätter centimetrarna att droppa av. Igår fick jag på mig ett par brallor i stlk 29.. dock så var de lite väl tajta för min smak så det fick bli en stlk 30 ist! Känns väldigt bra!




Återupplivning

Nej man vaffan säger ni. Jag ska köra lite hjärtkompressioner och lite mun mot mun för att försöka rädda den här bloggen som sakta men säkert ligger och dör. Det får ICKE hända! Skärpning JOHANNA! BUMS! Nu har Max börjat på dagis, min träning går fortfarande jävligt bra, Tim är döpt i helgen och blir snart ett halvår(!) Jag ska söka in till lite distanskurser och börja plugga lite smått medans jag är mammaledig! Livet är bra. Just nu toksöker vi efter en 4:a i området, och har vi tur så kan vi kanske lyckas.. har en som jag siktat in mig  på, ett triangelbyte kan vara inom räckhåll. PUSS O KRAM!




RSS 2.0