Familjeliv.se

Det enda stället i världen där det fullkomligt svämmar över av präktiga prettomorsor klädda i ekologiska hemvirkade kläder som sitter klistrade framför datorerna och klankar ner på alla andra som inte har tygblöjor på sina barn och ammar till de blir 10 år. Efter de 10 åren görs ENDAST hemmagjord barnmat som ångkokas och inte kryddas, självklart är allt organiskt odlat och använder man mjölk i maten har man mjölkat en kofan själv på en ekologisk gård någon stans i ett lyckligt samhälle långt ifrån vad storstaden och allt vad avgaser heter.
MEN väljer du att inte ge ditt barn "det aaaallra bästa" d.v.s BRÖSTMJÖLK då är du per automatik världens sämsta tänkbara mamma och kanske borde du till och med få barnet omhändertaget så att det kan få komma till en kärleksfull familj där det är önskat, enda godtagbara anledningen till att INTE amma, det är om du amputerat båda brösten. För det spelar ingen roll om bröstvårtorna är så såriga att de bokstavligt talat lossnar, det spelar ingen ROLL att du inte fått sova mer än 1 timme i sträck på 2 månader, det spelar ingen roll om barnet inte går upp i vikt som det ska och du inte har tillräckligt med mjölk, du försöker inte tillräckligt och är LAT, det spelar ingen roll om du mår så psykiskt dåligt att självmord för stunden låter som ett ganska vettigt alternativ mot att leva, det spelar ingen roll om du får mjölkstockning och ligger med 41 graders feber 1 gång/vecka, det spelar ingen roll om du har inflammation i brösten, det SPELAR INGEN ROLL, du är värdelös och lat om du väljer bort amning, ja om du då inte amputerat bort BÅDA brösten, har du en patte kvar kan du förihelvete amma din lata jävel!
Gör din egen barnmat, har skrivit det innan men skriver det igen. Köper du hem mamma scans köttbullar så blir det avlivning. Ha fan inte sex, det har man bara när barn ska göras, oralsex är djävulens påfund och alla män är förresten förklädda svin. Otrogna är de också. Och slåss. Och hjälper inte till hemma. Hemmet måste lik förbannat vara jämställt, allt annat är otänkbart. Be gubbfan göra surdegsbröd på en gång för att få upp jämställdheten lite. Handla bara kläder på second hand!
En ful gammal emmaljunga eller Brio-vagn måste du också ha, allra helst från tidigt 90-tal och den får inte kostat mer än 150:-, jävlar om du köper en ny och dyr "märkesvagn", då är du egositisk och ytlig och misshandlar säkert ditt barn varje kväll. Lämnar du bort barnet till barnvakt innan det fyllt fem år så är du en jäkla egoist och har antagligen sabbat anknytningen med ditt barn och har för all framtid förstört henne/honom och han/hon kommer att växa upp och bli en psykopat och mörda folk och koka soppa på deras genitalier, just på grund av den där natten då du och din man valde att vara "barnlediga". Just det. kalla FAN inte FÖRSKOLA för DAGIS, för det heter det INTE. Sen MÅSTE ni anamma ordet "hen" och klä era pojkar i rosa och flickor i blått, helst ska inte barnen veta vilket kön det har. Alla flickor måste klippas i fula pottfrisyrer med en pannlugg som inte överskrider 1,7 cm, för HEN ska fan inte tro att HEN är söt för INSIDAN är det som räknas, på med en ful blå sparkdräkt från 70-talet så är förvandlingen total! 
 
Lyder ni inte dessa regler, och tro mig, det här är bara ett fåtal, (det finns ungefär 700 "regler" till hur man ska vara), lyder ni inte all dessa då är ni värdelösa och förtjänar inte att kalla er mammor. Alla blir dömda, det spelar ingen roll om du egentligen inte vill eller försöker hålla dig borta, THEY ARE GONNA FIND YOU!
 
Varför är man egentligen där inne då? Ibland för att provocera och ibland för att bara snacka med andra förväntansfulla mammor (det finns några procent som inte tillhör prettogänget)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonie

Hahaha! Det hör var fasen det bästa jag läst på länge! Tack för att bjöd på skratt en mulen eftermiddag i september. Klockrent skrivet! /en FL-brutta som lovar att aldrig bli en i prettogänget :)

2012-09-22 @ 16:14:46
URL: http://joniesbebisverkstad.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0