Varför förtjänar en 22-åring att dö?

HUR kan det vara okej och rätt åt en person som förlorar sitt liv endast 22 år gammal? Man blir ju mörkrädd när man ser folks åsikter kring polisjakten förra sommaren som slutade med att en ung kille faktiskt dog.
Hade det varit lika rätt åt honom om det var eran bror eller son? Hade ni tyckt det var okej att polisen hetsjagade honom då? Fatta vilken panik han måste haft sina sista minuter i livet. Fattar inte hur det någonsin kan vara rätt när en ung människa dör. Jag hade fattat folks reaktion om han var en terrorist och dödat en massa oskyldiga barn och typ spikade upp hundvalpar på väggarna hemma, eller en psyksjuk pedofil.. Men det här var en vanlig kille, en gasglad sådan, och hur fan många av er har inte kört som biltjuvar eller gjort saker utan att tänka på konsekvenserna före ert handlande?
22 år, hur mogna var ni när ni var 22? Slå upp ordet empati och medmänsklighet nu, kanske ni kan lära er något idag. Ibland tycker jag att det är pinsamt hur man kan uttala sig och säga så elaka saker, helt utan att tänka sig för. Ja han körde för fort och tänkte inte klart, för det förtjänar han att dö? Ska vi då införa dödsstraff på de som kör för fort?!


Kommentarer
Postat av: Emma

Så jävla bra skrivet!!!!!!

2012-04-19 @ 15:09:09
URL: http://blogg.se
Postat av: 4-barnsmorsan från himmelohelvete

Gud så bra skrivet!!! Är det okej om jag länkar detta inlägg på min blogg! Håller med dig i allt vad du skriver!!!!



2012-04-19 @ 18:10:02
URL: http://www.himmelohelvete.com
Postat av: Satu- 4 barn på 2 år

Bra skriver!



Kikar in och säger hej:)

Mysig blogg du har:)

2012-04-20 @ 13:00:47
URL: http://mybabydolls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0