MAX och TIM

Halli hallå!
Igår började det äntligen vända för våran lilla Max. Han började äntligen att äta och dricka lite utan att vi behövde tvinga i honom maten och andetagen var tidvis långsammare och inte lika ansträngda, inte heller lika kraftiga indragningar kring solar plexus och nyckelbenen. Idag är han ännu lite piggare. Vändningen kom när jag och Erik valde att hämta ut medicinen som läkarna skrivit ut mot hans öroninflammation. De ville helst att vi skulle låta den självläka, men när han fick feber i förrgår så sket vi i vad de sagt om självläkningen och hämtade ut den. Hemsjukvården som var här igår tyckte att vi absolut fattat rätt beslut eftersom hon tyckte att det lät rossligt i ena lungan och att medicinen då kommer att ta hand om detta om det är början till en lunginflammation..
Snart kan vi förhoppningsvis pusta ut, medicinering var tredje timme kommer vi dock behöva fortsätta med någon dag till.
Tim går allt super med. Han är en så snäll liten bebis. Skriker ingenting och äter massor. Han älskar att åka bil och åka vagn, då sover han som en stock. Flaskan tar han superbra och han tycker nappen är jättegod. Mjölken har nästan helt försvunnit nu ur mina bröst och det är SKÖNT, men tamejtusan vad lite det blev kvar! Känns som en befrielse!!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0